Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexi Kate Moss nabrala odvahu: Nahá na titulke pánskeho magazínu!

Kate Moss Zobraziť galériu (7)
Kate Moss (Zdroj: SITA, Facebook)

NEW YORK - Britská modelka Kate Moss sa objaví na obálke známeho pánskeho magazínu Playboy pri príležitosti jeho 60. výročia. Správu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter potvrdil syn zakladateľa časopisu Cooper Hefner.

 "Bude to výborné číslo. Kate Moss je celosvetovo známa celebrita a ikona, ktorá prekračuje hranice medzi zobrazovaním sexuality a modelingom," vyjadril sa. Na titulke vydania na január a február 2014 by sa mala Moss objaviť ako Playboy zajačik, pričom vnútri časopisu by mali byť aj fotografie úplne nahej modelky.

Tridsaťdeväťročná Kate Moss sa začala pohybovať v modelingu na konci 80. rokov minulého storočia. Známou sa stala aj vďaka súkromnému životu. Medzi jej partnerov patrili napríklad Johnny Depp či britský hudobník Pete Doherty. V roku 2011 sa jej manželom stal Jamie Hince z formácie The Kills. Magazín Forbes ju minulý rok zaradil na druhé miesto v rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek na svete a časopis Time ju v roku 2007 zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta. 

Chcete vidieť ako skutočne vyzerá telo Kate Moss? Pozrite si zábery z jej tohtoročnej dovolenky na lifestylovom magazíne FEMINITY.SK

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu