Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas: Aj Naomi Campbell to má rada naostro – opitá ukázala rozkrok!

Naomi Campbell to prehnala s alkoholom a neustrážila si intímne partie. Zobraziť galériu (10)
Naomi Campbell to prehnala s alkoholom a neustrážila si intímne partie. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Opäť utŕžila poriadnu hanbu! Hoci Naomi Campbell (43) patrí medzi najvychytenejšie veteránky z modelingovej brandže, s pohárikom v ruke sa mení na nespútanú divošku. Podgurážená alkoholom si tak na nedávnom žúre vyrobila pikantný trapas. V krátkych šatách vyrazila bez nohavičiek a paparazzi zachytili jej obnažené intímne partie.

Dala si poriadne do nosa! Len pred pár dňami sa o značný rozruch postarala takmer štyridsiatnička Kate Moss, ktorá na jednom z fotení pobehovala bez spodnej bielizne a ukázala aj to, čo malo ostať skryté. V stredu večer sa objavila na podujatí s názvom The Serpentine Summer Party, no prvenstvo v škandáloch tentoraz prenechala kolegyni Naomi Campbell. Tá to prehnala s alkoholickými nápojmi a v taxíku nechala fotografov nazrieť pod šaty.

Ebenová kráska na spomínanú párty dorazila v zaujímavých čiernych šatách s dĺžkou nad kolená. Dlhá ofina jej tentoraz síce mierne bránila vo výhľade, no väčšiu pozornosť aj tak pútali jej vybíjané topánky. Počas večera sa Naomi zabávala vo veľkom štýle a v popíjaní sa nijako nekrotila. Do pristaveného vozidla preto v závere nastupovala za sprievodu bleskov fotoaparátov a zástupcov médií, ktorí neobišli naprázdno. Opitej Naomi sa totiž krátky outfit trochu vyhrnul a vykukol jej obnažený rozkrok.

Ohrdnutá exmilenka ruského miliardára s Kate Moss žúruje takmer zakaždým, keď sa objaví v Londýne. Obe modelky totiž nočný život a s ním spojené usrkávanie kokteilov jednoducho milujú. Vo vnútri však temperamentná hviezda zaručene poriadne zúri. Jej partner Vladimír Doronin, s ktorým žila päť rokov, sa totiž zapozeral do mladučkej Luo Zilin. Čínska modelka sa pritom s Naomi pozná ako s tútorkou z jej vlastnej šou The Face. „Je naozaj smutné, že Naomi nechce nechať Vlada na pokoji. On si chce len nerušene užívať život s Luo,“ prezradil zdroj z blízkosti známeho boháča. Ako sa teda zdá, čokoládová celebrita má naozaj zlomené srdce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu