Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nicole Scherzinger vrtela zadočkom v bikinách: Sexi cicou aj bez mejkapu!

Sexi Nicole Scherzinger krútila zadkom v bikinách. Zobraziť galériu (10)
Sexi Nicole Scherzinger krútila zadkom v bikinách. (Zdroj: Instagram)

HAVAJ – Sexepílu má na rozdávanie! Hoci celebrity dni na pláži trávia väčšinou polihovaním, Nicole Scherzinger (35) v sebe skvelú tanečníčku nezaprie. V bikinách a bez čo i len kvapky mejkapu podľahla najnovším trendom a okúsila takzvaný „twerking“ na vlastnej koži. Pozrite, ako zvodne dokáže natriasať svojím výstavným zadočkom.

Predvádzanie skvostných kriviek jej ide na jednotku! Nicole Scherzinger si v láske prechádza mimoriadne zložitým obdobím, no jej staronový milenec Lewis Hamilton by dlho otáľať nemal. Pri pohľade na cicuškinu sexi postavičku v bikinách totiž niet pochýb, že nápadníci by pred jej dverami stáli v rade. Atraktívna porotkyňa si momentálne užíva na exotických Havajských ostrovoch, kde s kamarátkami pretŕča zadoček.

Nicole na pláž vyrazila v čiernobielych pásikavých bikinách, pričom hlavu si chránila červenou šiltovkou. Keďže si počas voľných dní na bezchybnú úpravu nepotrpí, zaobišla sa bez akéhokoľvek líčenia. Na obdiv tak vystavila nielen dokonalú figúru, ale aj prirodzene krásnu tvár. Uprostred dvojice kamarátok jednoznačne nemala konkurenciu.

„Len normálne pádlovanie na pláži, až kým...“ komentovala speváčka záber, na ktorom pózuje s priateľkami. Vzápätí sa však prostredníctvom siete Instagram podelila o koláž obrázkov zachytávajúcich jej tanečné kreácie. V hlavnej úlohe sa tentoraz vrtelo tmavovláskine pozadie. Nesmeli chýbať tiež sexi pózy a očividná radosť z tanca menom „twerking“. Pri pohľade na zvodné Nicoline tvary sa niet čo čudovať, že pretekár F1 sa svoj vzťah snaží zúfalo zachrániť.

Prečítajte si: Miley Cyrus spravila z "twerkingu" fenomén: Všetky zadky sveta, krúťte sa!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu