Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najotrasnejší zadok šoubiznisu: Tejto hviezde vytŕča aj spredu!

Modelka Blac Chyna má neuveriteľne veľký a neprirodzený zadok. Zobraziť galériu (7)
Modelka Blac Chyna má neuveriteľne veľký a neprirodzený zadok. (Zdroj: profimedia.sk)

CALABASAS – Má ho gigantický! Záľuba Američaniek v zadkoch veľkosti XXL je síce dôverne známa, no svojrázna modelka Blac Chyna (25) priviedla svoju túžbu naozaj do extrému. Pri pohľade na jej „lodný kufor“ totiž len ťažko uveriť, že jej do takých rozmerov narástol prirodzene. Veď je ho vidieť naozaj zo všetkých uhlov!

Koľko silikónu v ňom vlastne má? Aj takéto otázky si kladú mnohí fanúšikovia striptérky a manekýnky menom Blac Chyna, ktorá sa môže pochváliť naozaj kyprým tvarmi. Tie vystavuje na obdiv nielen v nočných kluboch, ale aj v súkromí pri celkom bežných aktivitách. Tento týždeň sa v uliciach mesta, v ktorom žije, zjavila v priliehavých legínsach. Tie tak tesne obopínali jej enormný zadok, až sa zdalo, že v nich má napchané synove plienky.

Aj keď Blac Chyna nepatrí k príliš vysokým hviezdam, vďaka niekoľkonásobne zväčšenému pozadiu je doslova neprehliadnuteľná. Nedávno prekvapila paparazzov na čerpacej stanici, kam sa vybrala dotankovať svoje luxusné biele SUV. V čierno-žltej súprave a so šiltovkou na hlave sa síce snažila pôsobiť nenápadne, no v skutočnosti priťahovala pozornosť ako magnet.

Čokoládová celebrita sa do širšieho povedomia dostala pred približne dvomi rokmi, keď na istej párty spoznala populárneho rappera menom Tyga. Netrvalo dlho a dvojica spolu začala randiť, pričom už po troch mesiacoch splodila prvého potomka. Chlapček prišiel na svet 16. októbra a dostal kráľovské meno - King Cairo Stevenson. Ešte v ten istý deň Tyga načrel hlboko do vrecka a v meste Calacabas kúpil rezidenciu za 6,5 milióna dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu