Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Televízna hviezda v bikinách: Samé faldy a vnady XXL na úteku!

Mercedes Javid v bikinách bez hanby predvádzala svoje vypapané krivky. Zobraziť galériu (6)
Mercedes Javid v bikinách bez hanby predvádzala svoje vypapané krivky. (Zdroj: Jeff Rayner/Coleman-Rayner)

SANTA MONICA – Hrôzostrašný pohľad! Zatiaľ čo iné hviezdy by sa na jej mieste išli prepadnúť od hanby, 31-ročná Mercedes "MJ" Javid svoje obliny hrdo vystavuje na obdiv. Tvár americkej reality šou vyrazila na korčule len v bikinách, ktoré odhalili jej tukové zásoby a korpulentnú postavu. Vnady jej pritom lietali z jednej strany na druhú!

Stratila aj poslednú štipku súdnosti? Keď sa celkom bežní ľudia ocitnú pod drobnohľadom médií, zvyčajne sa snažia odstrániť svoje nedostatky a vyzerať čo najlepšie. To však nie je prípad Mercedes "MJ" Javid, ktorá sa za svoju hrošiu figúru ani trochu nehanbí. Pod zámienkou športovej aktivity nahodila ružové bikiny a vyvetrala svoje tukové zásoby pred zrakmi prekvapených dovolenkárov.

Svojrázna tmavovláska si obula korčule, na hlavu si nasadila slúchadlá a vyrazila v ústrety slnečným lúčom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby Mercedes v dvojdielnych plavkách takpovediac nevytŕčala z radu. Namiesto štíhlej línie totiž ukazovala faldy na roztrasenom bruchu, veľký zadok, hrubé stehná a nevábnu celulitídu. Zabrať dostal aj vrchný diel bikín, ktorý objemné prednosti ledva udržal na uzde.

Nadváha sa s hviezdou reality šou Shahs of Sunset vlečie už takpovediac od detstva, pričom ako tínedžerka bola nútená podrobiť sa medikamentóznej liečbe. „Keď som sa prisťahovala do Los Angeles, zašla som k internistovi a ten mi povedal, že mám nadváhu. Tak mi predpísal lieky na chudnutie. Keď som ale prišla do školy, triasla som sa a nedokázala som sa sústrediť. Schudla som, ale rozhodne to nebolo zdravým spôsobom,“ zaspomínala si na svoje trampoty s kilami navyše. Dnes tvrdí, že je so sebou maximálne spokojná a jediný, koho by chcela rozmaznávať a tešiť, je ona sama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu