Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zmyselná venuša vystavila božské krivky: V dráždivej bielizni aj hore bez!

Bohyňa Kelly Brook zvádza dokonalým telom vo svojom novom kalendári. Zobraziť galériu (10)
Bohyňa Kelly Brook zvádza dokonalým telom vo svojom novom kalendári. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Zvodná ako nikdy! Hoci Kelly Brook (33) spodnú bielizeň už vníma takpovediac ako pracovnú uniformu, svojim mužským fanúšikom sa tak skoro zaručene nezunuje. Svedčí o tom jej kalendár na budúci rok, ktorý pripravila k predaju ako slastné pokušenie. Jej dokonalé ženské krivky aj tentoraz vyrážajú dych.

Provokovať teda vie! Aj keď sa Kelly Brook na margo svojej figúry nedávno dočkala nepríjemnej spŕšky kritiky, pred objektívom sa opäť blysla v plnej zbroji. Po akýchkoľvek tukových vankúšikoch na jej tele niet ani stopy a britská bohyňa sa znova pýši úchvatnou postavou v tvare presýpacích hodín. Dvanásť kalendárnych mesiacov si ju v roku 2014 budú môcť jej obdivovatelia vychutnať v čipkovanej bielizni, ale aj takmer nahú.

Kelly síce na provokatívnych záberoch zvykne vyžarovať živočíšny sexepíl, no tentoraz stavila skôr na zmyselnú eleganciu. Intímne partie zostali cudne skryté a do popredia sa tradične pretlačili jej bujné vnady. Obletovaná modelka ich predviedla v tesnejšej podprsenke, ale tiež bez akejkoľvek opory.

Očarujúca glamour manekýnka a herečka sa o náhľad svojho kalendára podelila aj prostredníctvom sociálnych sietí. Práve vďaka nim totiž zostávala pozitívne naladená aj v čase, keď sa ocitla pod paľbou prívlastkov „tučná“ či „pribratá“. „Oddychujem na dovolenke a čítam si vaše milé komentáre. Ignorujte neprajníkov, ja to tak robím,“ odkázala nasledovníkom na Twitteri. Ako sa zdá, dostať sa opäť do formy v rekordnom čase pre ňu nepredstavuje najmenší problém.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu