Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Desivo chudá supermodelka v akcii: Túto obryňu len tak neprehliadnete!

Neuveriteľne vysoká a vyziabnutá Karlie Kloss púta pozornosť všade, kde sa objaví. Zobraziť galériu (7)
Neuveriteľne vysoká a vyziabnutá Karlie Kloss púta pozornosť všade, kde sa objaví. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Ledva sa zmestí do záberu! Hoci u modeliek je istá výška a štíhla figúra takpovediac nevyhnutnosťou, Karlie Kloss (21) svoje proporcie dohnala do extrému. S vyziabnutou figúrou a závratnými platformami na nohách prekvapila v uliciach Veľkého jablka. Ako tyčka do fazule doďaleka vytŕčala z davu.

Jej zovňajšok vyráža dych! Aj keď Karlie Kloss za veľkou mlákou len pred mesiacom prekročila prah dospelosti, vo svete modelingu žne fantastické úspechy. Zaradila sa totiž k anjelikom známeho výrobcu spodnej bielizne, server models.com ju umiestnil na deviatu pozíciu spomedzi top 50 manekýnok sveta a časopis Vogue ju rovno korunoval za kráľovnú tridsiatich modeliek tretieho tisícročia. Mladú Američanku však okolie neprehliadne aj mimo móla, veď posúďte sami.

Karlie včera pútala pozornosť v uliciach New Yorku, kde sa práve koná prestížny Týždeň módy. Vyhľadávaná supermodelka odchádzala z prehliadky módneho domu Donna Karan, keď natrafila na paparazzov. Vďaka svojej výške 185 centimetrov by aj bez podpätkov zatienila mnohých mužov, no Karlie pre istotu nahodila hrubé platformy. S takmer dvomi metrami by bez problémov mohla konkurovať viacerým basketbalistom. V kontaktom športe by sa však zrejme dlho neudržala. Môže za to jej príliš chudá postava s mušou váhou. Plavovláska sa totiž vyhladovala na 52 kíl.

Extrémne vyziabnutú figúru u Karlie podčiarkovali takzvané zvonové džínsy s rozšírením od kolien nadol. Je pritom veľmi pravdepodobné, že si túto časť garderóby nechala ušiť na mieru, pretože sa vymyká všetkým konfekčným veľkostiam odevných spoločností. „Som šialene vysoká, takže s hľadaním nohavíc, ktoré by mi sadli, bojujem celý život,“ posťažovala sa v rozhovore pre Vogue. V ústrety jej nakoniec vyšla istá značka, ktorá v spolupráci s ňou vytvorila dva typy extra dlhých džínsov. A tie si už údajne musí ohŕňať aj samotná Karlie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu