Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Britská prsaňa s fešákom z Beverly Hills 90210: Polonahé krivky telo na telo!

Kelly Brook vystavila svoje úchvatné krivka v plavkách a v náručí dobre stavaného Trevora Donovana. Zobraziť galériu (18)
Kelly Brook vystavila svoje úchvatné krivka v plavkách a v náručí dobre stavaného Trevora Donovana. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Lepia sa na ňu samí vyšportovaní krásavci! Hoci obdarenej Kelly Brook (34) ešte donedávna zohrieval posteľ potetovaný kulturista, po pár dňoch ich romanci odzvonilo. Núdzu o spoločnosť atraktívnych mužov však brunetka rozhodne nemá. Stačí sa pozrieť, ako sa v bikinách túlila k Trevorovi Donovanovi (35) hore bez. Ten išiel na nej, celkom pochopiteľne, oči nechať.

Nový párik na obzore? Aj keď sa o Kelly Brook v kuloároch šepká, že patrí medzi veľmi prelietavé typy, tentoraz je zrejme všetko inak. Uplynulý mesiac sa nechala fotografovať so svalnatým milencom Davidom McIntoshom (27), ktorý ju však veľmi rýchlo omrzel a pustila ho k vode. Internetom teraz kolujú čerstvé zábery s Trevorom Donovanom, na ktorých dvojica laškuje telo na telo. Podľa všetkého však ide o čisto profesionálny vzťah na báze vzájomnej spolupráce.

Prsnatá glamour modelka sa nahodila do svojej tradičnej „uniformy“, ktorou sú vždy čo najmenšie kúsky spodnej bielizne či bikín. Sexepílom však nešetril ani pohľadný blondiak, ktorý sa najviac zviditeľnil v nových častiach seriálu Beverly Hills 90210. Bez trička vytasil vypracovanú hruď aj „pekáč buchiet“ na bruchu a Kelly si privinul k sebe okolo pása. Párik síce na prvý pohľad pôsobí zaľúbene, no údajne išlo o nakrúcanie videa pre interpreta, ktorého totožnosť nie je známa. O fotky sa David podelil prostredníctvom účtu na Twitteri a vzápätí ich stiahol.

Napriek tomu, že britská venuša z rozvíjajúceho sa vzťahu zdupkala sama, údajne zostala so zlomeným srdcom. „Kelly si myslí, že David ju využíval. Cítila sa zranená a ponížená, keď zistila, že on sa viac zaujíma o jej slávu než o ňu samotnú,“ prezradila jej kamarátka pre Mail Online. Manekýnka však môže byť rada aspoň tomu, že na to prišla pomerne zavčasu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu