Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kelly Brook očaril nabúchaný milenec: S anakondou v trenkách!

Kelly Brook s relatívne čerstvým milencom Davidom McIntoshom v príliš tesných šortkách. Zobraziť galériu (17)
Kelly Brook s relatívne čerstvým milencom Davidom McIntoshom v príliš tesných šortkách. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Je dobre vyvinutý vo všetkých smeroch! Nie je nijakým tajomstvom, že britskú sexicu Kelly Brook (34) odjakživa priťahovali vyšportovaní fešáci najmä z kategórie ragbistov. Jej najnovší objav David McIntosh (27) však už na prvý pohľad zaujme nielen ako hora svalov, ale tiež ako obdarený Casanova. Pozrite, čo nosí v obtiahnutých trenkách.

Už je jasné, čo všetko na ňom vlastne vidí! Hoci sa Kelly Brook dlhší čas zmietala v milostnom trojuholníku medzi dvomi ragbistami, nakoniec oboch poslala k vode. Dlho však single nezostala a už na Nový rok našla náplasť na zlomené srdce v náručí vytrénovaného kulturistu. Dvojica sa odvtedy všade pretŕča ruka v ruke a dokonca spolu športuje na verejnom priestranstve za prítomnosti fotografov. Modelkin vyvolený však okrem záplavy tetovaní a vyrysovaného svalstva tento týždeň predviedol aj malý bonus - objemnejšie prirodzenie črtajúce sa pod príliš úzkymi šortkami.

Prominentný párik síce istý čas strávil v Miami, no už sa stihol presunúť do Mekky americkej kinematografie. V Los Angeles David McIntosh takisto svoju postavu nijako nezanedbáva a pravidelne cvičí polonahý na pláži po boku výstavnej milenky. Nedávno však zvedavým paparazzom dokázal aj to, že sa za svoju mužnosť v rozkroku vonkoncom nemusí hanbiť. Nadpriemerné prirodzenie totiž ledva vpratal do príliš tesných šortiek.

O tom, že David svoje vypracované telo rád predvádza pri každej príležitosti, píše aj na vlastnom blogu. „Nemohol by som v New Yorku zostať príliš dlho, lebo jediné oblečenie, ktoré mám, sú krátke šortky a tielka,“ vysvetlil v jednom zo svojich príspevkov. Nechajme sa teda prekvapiť, ako dlho v ňom Kelly bude vidieť ideálneho partnera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu