Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najbleskovejšie zásnuby v šoubiznise: Kyprú venušu dobyl obdarený svalovec!

Kelly Brook sa s obdareným milencom Davidom McIntoshom zasnúbila po 12 týždňoch randenia. Zobraziť galériu (16)
Kelly Brook sa s obdareným milencom Davidom McIntoshom zasnúbila po 12 týždňoch randenia. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Tomu sa hovorí kozmická rýchlosť! Hoci sa v kuloároch pošuškávalo, že Kelly Brook (34) dala statnému milencovi košom, podľa všetkého v ich vzťahu nastal obrat o 180 stupňov. Kyprá modelka potvrdila zásnuby s Davidom McIntoshom (27) a rozplýva sa šťastím. Žeby ju mladší Rambo predsa len oslnil svojou výbavou v trenírkach?

Dlho veru neotáľala! Nie je tomu tak dávno, čo sme vás na Topkách informovali, že Kelly Brook podľahla vyšportovanému fitnes modelovi, ktorý sa má čím pochváliť najmä v oblasti rozkroku. Napriek spoločným tréningom a verejným prejavom lásky však sklamaná britská venuša Davida McIntosha odkopla, pretože sa cítila zneužívaná. O to väčšie prekvapenie u fanúšikov nastalo, keď brunetka prostredníctvom Twitteru ohlásila zásnuby. Na výber životného partnera jej totiž stačilo rekordných 12 týždňov.

„Príjemný víkend vo Wigane, kde som stretla svoju novú rozšírenú rodinu. Sú to šťastné časy a som nadšená, že môžem svoj život zdieľať s najúžasnejším mužom, akého som kedy stretla,“ nešetrila chválou Kelly vo svojom príspevku dotvorenom dvomi srdiečkami. Čerešničkou na torte sa pritom stala fotka, na ktorej hrdličky sedia vedľa seba, široko sa usmievajú a držia balón s nápisom „Zasnúbení“.

Kelly Brook sa nečakane
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram)

Či David naozaj pokľakol na koleno, to dokáže posúdiť iba samotná Kelly. Paparazzi ju včera síce zachytili na letisku aj s čerstvým snúbencom, no akýkoľvek prsteň chýbal. Otáznym teda zostáva, či David nepokračuje v romanci s glamour modelkou iba kvôli rastúcej popularite. Alebo žeby nestihol našetriť na drahý kameň, ktorého by bola Kelly hodna?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu