Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľné: Jennifer Aniston odpustila Bradovi... A vyliala si uňho srdce!

Jennifer Aniston a Brad Pitt v čase, keď pôsobili ako idylická hollywoodska dvojica Zobraziť galériu (14)
Jennifer Aniston a Brad Pitt v čase, keď pôsobili ako idylická hollywoodska dvojica (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Zakopali vojnovú sekeru! Hoci Jennifer Aniston (44) s Bradom Pittom (49) spočiatku tvorila harmonický pár, do ich vzťahu vstúpila Angelina Jolie (38), ktorá celú idylku zbúrala. Po rokoch otvorenej nenávisti sa však ohrdnutá herečka nechala obmäkčiť. Exmanželovi, ktorý ju verejne ponížil, takpovediac otvorila dvere dokorán. Čo sa medzi nimi stalo?

Nečakaný zvrat! Odkedy Jennifer Aniston v roku 2000 povedala Bradovi Pittovi oficiálne „áno“, jej manželstvo bolo predkladané ako príklad pre celý Hollywood. Americký Casanova však neskôr začal nakrúcať akčnú snímku s Angelinou Jolie a jej sexepílu na pľaci okamžite podľahol. Manželke dal preto v roku 2005 zbohom, čím ju zdiskreditoval pred celým svetom. Jennifer sa z pochopiteľných dôvodov po vlastnom rozvode novej dvojice stránila. Nedávno si však prechádzala ťažkým obdobím a bútľavú vŕbu našla práve v odcudzenom exmanželovi.

Napriek tomu, že Brad u plavovlásky upadol do nemilosti, podľa zdroja portálu showbizspy.com sa o ňu neprestal zaujímať: „Už sú to roky, odkedy sa rozviedli, ale Bradovi sa donášajú novinky. Má vlastnú sieť vzájomných priateľov, ktorí mu hovoria, čo sa v Jeninom živote deje.“ Tak sa údajne dozvedel aj o problémoch, ktoré naštrbili herečkin vzťah so snúbencom Justinom Therouxom.

„Brad pozná Jen pravdepodobne lepšie ako ktokoľvek iný na svete. Je ako jej ochranca. Keď mala nedávno ťažké obdobie, rozhodol sa, že jej zavolá,“ vysvetlil spomínaný zdroj. A ako ich telefonický rozhovor vlastne prebiehal? „Majú jeden druhého na rýchlej voľbe. Najskôr si vymenili zopár zdvorilostí a potom sa jej Brad opýtal, či je v poriadku. Tým sa otvorili zátarasy. Jen si vyliala srdce a porozprávala Bradovi o všetkých svojich problémoch,“ opísal podrobnosti zblíženia svedok z herečkinho okolia. Ako sa teda zdá, čas tie najhlbšie rany už zacelil a bývalých manželov možno raz uvidíme aspoň na tom istom červenom koberci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu