Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nočná mora Jennifer Aniston sa opakuje: Snúbenec jej zahýba s inou!

Justin Theroux a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (18)
Justin Theroux a Jennifer Aniston (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Smola v láske sa jej už zase lepí na päty! Jennifer Aniston (44) si od skalných fanúšikov vyslúžila obrovskú dávku sympatií a súcitu najmä v čase, keď ju niekdajší manžel Brad Pitt opustil pre Angelinu Jolie. A ako sa zdá, nepríjemný scenár sa čoskoro zopakuje. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že Justin Theroux (42) svoju známu snúbenicu podvádza.

Čaká ju opätovné poníženie neverou? Keď Angelina Jolie prebrala kolegyni Jennifer Aniston životného partnera, stala sa jej úhlavnou nepriateľkou číslo jedna. Tým sa však trpké skúsenosti so zahýbaním pre bývalú hviezdu sitkomu Priatelia nepominuli. Zatiaľ čo ešte donedávna básnila o svadbe, dnes všetky plány spoločného života s Justinom Therouxom odkladá. Toho totiž očití svedkovia pristihli v intímnych dotykoch s krásnou plavovláskou.

Podľa informácií portálu showbizspy.com sa herec stretol so svojou „bokovkou“ v luxusnom rezorte Cavallo Point situovanom v meste San Francisco. Práve tam totiž herec Robert Downey Jr. organizoval veľkolepú párty pre svoju manželku oslavujúcu okrúhlu štyridsiatku. Jennifer zostala doma, čím sa jej snúbencovi naskytla príležitosť venovať sa inej.

Dotyčnou má byť atraktívna blondínka, ku ktorej má Justin veľmi blízko. Vyplynulo to vraj z jeho správania a dotykov: „Keď k nemu prišla, venoval jej priateľský bozk a objal ju, čo je normálne. Nezvyčajným však bolo to, že obaja postávali v tesnej blízkosti, dokonca sa rukami objímali okolo pása.“ Podľa zdroja z oslavy sa hercova náklonnosť k novému objavu okamžite stala hlavnou témou večera. Nedávne informácie o odložení svadby tak v Jeninom prípade majú svoje opodstatnenie. A je celkom možné, že hollywoodska kráska sa sobáša už ani nedočká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu