Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jennifer Aniston odhalila tajomstvo svojho bruška: Pribrala som, no a čo?!

Jennifer Aniston na premiére ukázala vypuklé bruško v priliehavej róbe. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston na premiére ukázala vypuklé bruško v priliehavej róbe.

LOS ANGELES – Vypapaná, ale nie tehotná! Už niekoľko dní sa kuloármi šíria „overené“ informácie, podľa ktorých Jennifer Aniston (44) konečne čaká vytúženého potomka. Usvedčovať ju mali fotky s viditeľne zväčšeným bruškom z nedávnej premiéry. Ako sa však ukázalo, planý poplach vyvolal herečkin maškrtný jazýček. Plavovláska sa totiž zaokrúhlila vďaka strave.

Prestala si strážiť ručičku váhy? Keď sa Jennifer Aniston nedávno predviedla na svetovej premiére komédie My sme Millerovci, všetkých zástupcov médií prekvapila zaobleným bruškom v priliehavých šatách. To okamžite rozšírilo fámy o údajnom tehotenstve  a radostnej správe pre snúbenca Justina Therouxa. Blondínka však v najnovšom interview priznala, že dieťa na ceste za tým hľadať rozhodne netreba.

„Nemám svetu čo oznámiť. Je to len pár kíl navyše,“ prezradila na margo tehotenských fám v talkšou The Kyle and Jackie O Show. Hoci sa doteraz striktne riadila zásadami zdravého životného štýlu, v poslednom čase vraj so snúbencom poľavila: „Po celý čas odmietame jedlá z rýchlych občerstvení. V určitom veku zistíte, že si niektoré veci musíte odoprieť a držať sa programu, zvoliť si lepší životný štýl. Ale nedarí sa to nonstop.“

Hviezda kultového sitkomu Priatelia zároveň pripustila, že neustále dohady verejnosti o svadbe či prvom potomkovi ju už poriadne otravujú. Ak sa bude mať s čím pochváliť, chce si oznamovanie noviniek vychutnať naplno a zabaviť sa na tom. Dovtedy vraj majú fanúšikovia poslušne čakať.

Jennifer Aniston sa rozhodne nemusí hanbiť za svoje telo. V ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť, ako vyzerá v šteklivých scénach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu