Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Plastikovú Donatellu Versace dobehol zub času: Vyschnuté a zošúverené telo!

Donatella Versace v šatách bez rukávov ukázala starecké zošúverené paže. Zobraziť galériu (11)
Donatella Versace v šatách bez rukávov ukázala starecké zošúverené paže. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Naháňa mladosť plastikami, ale márne! Hoci Donatella Versace (58) proti pribúdajúcim rokom pravidelne bojuje pod rukami renomovaných chirurgov, starnutie ako také zastaviť nedokáže. Dôkazom môže byť pohľad na jej odhalené ramená a ruky. Tie pokrýva celkom suchá a zošúverená koža.

Prepočítala sa! Nie je nijakým tajomstvom, že Donatella Versace na klinikách krásy za najrôznejšie zákroky už minula tisícky eur. Ani horibilné čiastky a poriadne mastné účty však v jej prípade nie sú zárukou bezchybného a mladistvého vzhľadu. Stačí sa pozrieť, aký pohľad sa paparazzom naskytol, keď renomovaná dizajnérka opúšťala istú londýnsku párty. Jej skutočný vek prezradili starecké ruky.

Donatella uplynulú noc žúrovala na večierku, ktorý sa konal po odovzdávaní britských módnych cien. Talianska návrhárka si to medzi smotánku namierila v krátkych kožených šatách bez rukávov, v ktorých nechtiac ukázala to, čo radšej mohla nechať skryté. Pred prahom šesťdesiatky má totiž také vysušené a zošúverené ruky, akoby patrili o desaťročia staršej babičke na dôchodku.

Aj keď Donatella ešte do starého železa rozhodne nepatrí, už si medzi svetovými hviezdami stihla nájsť svoju nasledovníčku. Tou sa nestal nik iný ako Lady Gaga, ktorá má dlhoročnú záľubu v bizarných módnych kreáciách. „Som poctená, že moja priateľka Lady Gaga je tvárou našej novej Versace kampane. Chcela som zachytiť jej pravú krásu a dušu na záberoch, ktoré sú elegantné a vyžarujúce,“ nechala sa módna ikona počuť v rozhovore pre Independent. Ostáva len dúfať, že mladá speváčka si z nej nezoberie príklad vo všetkých smeroch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu