Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Má slávne priezvisko, ale aj hrkajúce kosti: Koho dcéru takto ničí anorexia?

Ktorá prominentná dcéra dlhé roky neúspešne bojuje s anorexiou? Zobraziť galériu (7)
Ktorá prominentná dcéra dlhé roky neúspešne bojuje s anorexiou? (Zdroj: profimedia.sk)

MILANO – Stále vychudnutá na kosť! Hoci má táto krehká plavovláska možnosť jedávať v najluxusnejších reštauráciách, ona si celý život odtŕha jedlo od úst. O svojich problémoch s vychudnutosťou síce porozprávala už pred tromi rokmi, no jej zdravie sa nijako nelepší. Koho dcéra straší v uliciach ako nevábny kostlivec?

Pri pohľade na ňu naskakuje husia koža! O tom, že narodiť sa do rodiny s módnym impériom nemusí byť vonkoncom také jednoduché, svedčí jediná ratolesť uznávanej talianskej návrhárky. Tá totiž po dovŕšení 18. roku života zdedila rovnú polovicu vychyteného rodinného podniku. Dnes má 27, no jej telo pripomína podvýživenú a nevyvinutú tínedžerku. Vyhladovaná na kosť sa nedávno milánskymi ulicami rútila Allegra Versace.

Paparazzi zastihli krehkú Talianku, keď si ovešaná taškami a s mobilom na uchu vykračovala po chodníku. Nahodená v konzervatívnych čiernych šatách zanechávala dojem, akoby ju nadrozmerné kabelky doslova ťahali k zemi. Sandále s platformami navyše podčiarkovali šľachovité nohy, ktorých kosti pokrýva len veľmi tenká vrstva kože bez tuku. Allegra síce nezabudla na výrazný rúž a slnečné okuliare, no aj spod tých jej vykúkali vpadnuté líca.

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že útla dcéra sa v otázkach postavy chce čo najviac podobať nemenej vyziabnutej mame Donatelle. V skutočnosti však Allegra trpí tým, že ju odmalička všade všetci poznajú a protežujú len na základe priezviska. „Chcela som len jedinú vec – byť nikto. Aby ma nikto nespoznal, aby na mňa nikto nepoľoval. Študovala som divadlo a ohromne ma tešilo hrať malé úlohy v nezávislých filmoch, ktoré možno ani nikto nevidel. Všade inde, kde som šla, som bola Versace. Nemohla som uniknúť a to ma zraňovalo. Nenávidela som Los Angeles,“ prezradila známa anorektička v dávnejšej otvorenej spovedi. A ako sa zdá, ani s odstupom času sa toho u nej veľa nezmenilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu