Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Plastiková kreatúra vydesí aj odzadu: Ukázala zošúverený chrbát ako z hororu!

Ktorá slávna vychrtlina strašila na červenom koberci zošúvereným telom? Zobraziť galériu (10)
Ktorá slávna vychrtlina strašila na červenom koberci zošúvereným telom? (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Katastrofa zo všetkých uhlov! Hoci sa táto hviezda snaží naháňať mladosť pod rukami plastických chirurgov, v skutočnosti vyzerá ako zašlý exponát z múzea voskových figurín. A to nielen pri pohľade na tvár poznačenú početnými zákrokmi, ale aj pri pohľade na odhalený chrbát. Uhádnete, ktorá dáma šokovala takto odstrašujúco zrolovanou kožou?

Svoje vyhladované telo dohnala do extrémov! Strata elasticity a pevnosti pokožky je u žien tesne pred šesťdesiatkou úplne prirodzeným javom, no talianska návrhárka k nevábnemu zovňajšku prispela aj inak. Už celé mesiace sa jej hmotnosť pohybuje na minime, kvôli čomu aj v hriešne drahých outfitoch pôsobí ako chodiaca preplastikovaná kostra. Na slávnostnom podujatí MET Gala sa v pondelok večer už opäť znemožnila Donatella Versace.

Peroxidová blondínka si to na červený koberec namierila v noblesnej róbe smaragdovozelenej farby. Tá v sebe ukrývala zaujímavú vlečku, preto sa niet čo čudovať, že Donatella priťahovala objektívy fotografov aj zozadu. Pozvaným zástupcom médií sa však naskytol skutočne desivý pohľad. Renomovanej dizajnérke sa tenká koža bez jediného gramu tuku rolovala ako kus krčivej látky. Celkový dojem pritom nevylepšovali ani kostnaté ruky a vosková tvár s kačacími perami.

Vychrtlina Donatella Versace strašila
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Aj keď sa Donatellinou múzou v posledných kampaniach stala nemenej excentrická Lady Gaga, v budúcnosti sa možno dočkáme i takpovediac kráľovskej spolupráce. Svojrázna Talianka sa totiž netají tým, že by rada zlákala vojvodkyňu z Cambridge. Dôvod je podľa jej slov celkom zrejmý. „Kate môže nosiť čokoľvek, pretože má skvelé telo,“ nešetrila Donatella poklonami v nedávnom interview. Britská módna ikona však nad takouto ponukou zrejme len mávne rukou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu