Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Pamela Anderson v bikinách: Tvár nič moc, ale telo stále ako sexbomba!

Pamela Anderson predviedla v bikinách vyformovanú postavičku, no zostarnutú vizáž. Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson predviedla v bikinách vyformovanú postavičku, no zostarnutú vizáž. (Zdroj: isifa)

HAVAJ – Stále stojí za hriech! Hoci Pamela Anderson (46) v 90. rokoch stelesňovala vysnívanú playmate a sexsymbol, v zrelom veku jej zostarnutá tvár už veľa vody nenamúti. Od krku nadol by pritom známa blondínka mohla konkurovať aj o polovicu mladším kolegyniam. Jej sexi figúra v bikinách do starého železa zďaleka nepatrí.

Je sa na čo pozerať! Aj keď Pamela Anderson na promo akciách v poslednom čase desí okolie zostarnutým zovňajškom, v plavkách bez mihnutia oka potvrdzuje top formu. Odkedy hviezdila ako prsnatá záchranárka v kultovom seriáli Pobrežná hliadka, uplynulo už nemálo rokov. Herečka a modelka by však svojich fanúšikov ohúrila ako zamladi. Postavičku ako lusk na to rozhodne má.

Pamela si odskočila do malebného prostredia Havajských ostrovov, aby si poriadne oddýchla a načerpala energiu zo slnečných lúčov. Na dovolenke ju sprevádza 44-ročný Rick Salomon, ktorému pred rokmi povedala svoje „áno“, no v marci 2008 manželstvo anulovala. Tak ako ich stará láska, nezhrdzavela ani blondínkina štíhla línia. V ružových bikinách si užívala morské vlny a predvádzala pri tom štíhle nohy, ploché bruško aj silikónovú nádielku vo vrchnom diele plaviek.

Salomon sa živí ako profesionálny hráč pokru a s Pamelou vstúpil do chomúta v októbri 2007. Keď novomanželia neskôr zväzok anulovali, obaja uvádzali ako príčinu podvod. Párik sa opätovne začal stretávať v apríli tohto roku. Hovorí sa síce, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, no hollywoodska štyridsiatnička je očividne nepoučiteľná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu