Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sexbomba Pamela Anderson naostro: A čo tie presvitajúce bradavky?!

Pamela Anderson vyrazila bez bielizne a v priehľadnom tope vystavila bradavky. Zobraziť galériu (10)
Pamela Anderson vyrazila bez bielizne a v priehľadnom tope vystavila bradavky. (Zdroj: profimedia.sk)

BIARRITZ – Podprsenku nepotrebuje! Aj keď väčšina dám v jej veku už v oblasti výstrihu zvádza boj s gravitáciou, Pamelu Anderson (46) vďaka silikónovým implantátom podobné problémy obchádzajú. Môže si tak dovoliť takmer akýkoľvek outfit bez toho, aby nosila spodnú bielizeň. Rátala však s presvitajúcimi bradavkami spod bieleho topu?

Provokovať teda vie! Aj keď má Pamela Anderson časy svojej najväčšej popularity dávno za sebou, ešte stále medzi paparazzmi vzbudzuje nemalú pozornosť. Objektívy v týchto dňoch priťahuje v juhozápadnej oblasti Francúzska, kam si so staronovým milencom odskočila na dovolenku. V uliciach mestečka Biarritz sa síce snažila pôsobiť ako distingvovaná dáma, no imidž sexbomby rafinovane pripomenula odvážnejším tričkom.

Hoci Pamela na starom kontinente oddychuje v spoločnosti Ricka Salomona, do ulíc si vyrazila bez neho. V čiernej sukničke, bielom tope a čiernych balerínkach zanechávala svieži dojem, pričom cudnosť aj tentoraz odložila bokom. Rovnako ako podprsenku, ktorú nechala na izbe luxusného hotela. Blondínka sa síce s príliš hlbokým výstrihom neobťažovala, no bez bielizne vystavila presvitajúce bradavky.

Dovolenkový rezort je pre bývalú hviezdu seriálu Pobrežná hliadka len akousi zaslúženou odmenou po pracovnom týždni. Ten totiž strávila v Paríži, ktorý zaplavili najvychytenejší dizajnéri sveta spolu s najžiadanejšími modelkami. Pamela sa už tradične blysla na prehliadke ikony Vivienne Westwood. S exmanželom si však popri tom stihla vychutnať aj romantické uličky a umenie vo svetoznámom múzeu Louvre. Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky vstupovať netreba, no prsnatá celebrita zrejme v úslovia neverí. Ktovie, možno so Salomonom skončí pod čepcom aj druhýkrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu