Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jennifer Aniston bez retuše a mejkapu: Toto je jej skutočná tvár!

Jennifer Aniston sa nechala zvečniť bez jedinej úpravy svojím kaderníkom Chrisom McMillanom. Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston sa nechala zvečniť bez jedinej úpravy svojím kaderníkom Chrisom McMillanom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Konečne sa ukázala prirodzená! O Jennifer Aniston (44) je známe, že si veľmi zakladá na dievčenskej tvári, ktorú predvádza nielen na červenom koberci, ale tiež na vyretušovaných fotkách v časopisoch. O to prekvapujúcejšie vyznieva jej čerstvý záber na sociálnej sieti. Herečka na ňom ukázala drobné vrásky a pleť bez akejkoľvek úpravy.

Nemá sa za čo hanbiť! Pravidelné ošetrujúce kúry v drahých kozmetických salónoch, zdravá výživa a dostatok pohybu – to je recept na dievčenský vzhľad aj v zrelom veku podľa Jennifer Aniston. No napriek tomu, že vizáž jej môžu závidieť aj mnohé tridsiatničky, plavovláska si k dokonalosti zakaždým pomáha úpravami v grafickom programe. O jej tvár bez akéhokoľvek skrášľovania sa podelil až dlhoročný kaderník Chris McMillan.

„Najlepší priatelia, bez mejkapu, dievčenská chvíľa,“ týmito slovami Chris okomentoval záber, ktorý zverejnil prostredníctvom siete Instagram. Bývalá hviezda sitkomu priatelia sa mu bradou opiera o plece a so stisnutými perami hľadí do objektívu. Na čele a okolo očí sa jej črtajú jemné vrásky, ktoré sú v jej veku absolútne prirodzené. Smelo tak možno skonštatovať, že Jen sa zaobíde aj bez nánosov líčidiel a štyridsiatku na krku zvláda bravúrne.

Aj keď Jennifer zatiaľ pôsobí vcelku prirodzene, po rady ohľadne svojho zovňajšku chodí, prekvapujúco, k Demi Moore. „Jen si vždy vážila, že Demi nie je zdržanlivá vo svojich názoroch. Nebola však nadšená, keď jej Demi povedala, že by si mala dať upraviť kolená. Dokonca jej aj poskytla číslo plastického chirurga,“ cituje svoj zdroj bulvárny plátok National Enquirer. Snúbenec Justin Theroux sa však s týmto odporúčaním nestotožňuje a tvrdí, že s jeho nastávajúcou je všetko v poriadku. Až na niektoré z jej kamarátok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu