Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Britská topmodelka ukázala tvár bez mejkapu: Pomedzi pehy veľké vyrážky!

Pehavú Lily Cole bez mejkapu špatia veľké vyrážky. Zobraziť galériu (8)
Pehavú Lily Cole bez mejkapu špatia veľké vyrážky. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Krásavicu rozhodne nepripomína! Aj keď Lily Cole (25) odštartovala svoju hviezdnu dráhu modelky už ako 14-ročná, postarať sa o svoju problematickú pleť sa zrejme za ten čas nenaučila. Aspoň tak vyznievajú čerstvé zábery, ktoré ryšavku zachytávajú nenalíčenú. S veľkými pupákmi pôsobila ako nie veľmi atraktívna pubertiačka.

Čo na nej renomovaní dizajnéri vlastne vidia? Aj takýmito otázkami zapĺňajú internetoví užívatelia diskusie k článkom o vychytenej manekýnke Lily Cole. Tá sa síce môže pýšiť postavičkou ako lusk, no jej tvár sa ďaleko vymyká klasickým kritériám krásy. K tomuto faktu prispieva najmä vyrážková pleť a nie príliš príkladná starostlivosť o vlastný zovňajšok. Britská rodáčka sa pri opúšťaní nočného klubu včera opäť nepredviedla v najlepšom svetle.

Lily si na domácej pôde vyrazila na koncert, čomu prispôsobila aj svoj ležérny outfit. Pri nastupovaní do taxíka sa výborne bavila so štyrmi kamarátmi, no stelesnenie mužských túžob rozhodne nepripomínala. Nenalíčenú tvár síce schovávala pod šiltovkou, no paparazzi aj tak zachytili jej veľké vyrážky.

O tom, že manekýnka sa bez akejkoľvek výbavy zaobíde aj na prestížnych podujatiach, svedčí jej rozhovor na májovom MET Gala so zástupkyňou portálu Popsugar. Zatiaľ čo iné dámy nosia so sebou kozmetický arzenál, Lily si vystačí len zo základnými nevyhnutnosťami. „Mám so sebou len telefón, peniaze a rúž,“ priznala bez servítky do kamery. Žeby sa teda snažila o imidž dievčaťa do koča aj do voza?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu