Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pamätáte si kráľa z Fantaghirò? V 80-tke nechtiac odhalil zadok!

Mario Adorf ako rozprávkový kráľ a ako 82-ročný veterán na dovolenke s obnaženým pozadím Zobraziť galériu (6)
Mario Adorf ako rozprávkový kráľ a ako 82-ročný veterán na dovolenke s obnaženým pozadím (Zdroj: profimedia.sk)

FRANCÚZSKO – Jeseň života si vychutnáva plnými dúškami! Od začiatku nakrúcania rozprávky Fantaghirò už síce ubehlo vyše dvadsať rokov, no jeden z jeho najstarších hrdinov do starého železa ešte nepatrí. Mario Adorf (82) dovolenkuje s manželkou a paparazzov si vonkoncom nevšíma. Pri prezliekaní plaviek im nechtiac ukázal svoje pozadie.

Užíva si kráľovský dôchodok? Aj keď Mario Adorf nikdy nepatril k hollywoodskym hviezdam, slovenskému divákovi mohol utkvieť v pamäti ako kráľ zo známej rozprávky o princeznej Fantaghirò. Sympatický veterán sa za viac než dve desaťročia veľmi nezmenil, akurát z neho opadli akékoľvek zábrany. V rezorte na juhu Francúzska sa prezliekal do suchých trenírok a ukázal aj to, čo malo ostať skryté.

Bielu bradu a šediny na hlave si Mario pestoval už v čase nakrúcania televízneho hitu a tomuto imidžu zostal verný dodnes. Zrejme však pribral zopár kilogramov, vďaka čomu sa po pláži premával s vypapaným bruchom. O najväčšie prekvapenie sa postaral v momente, keď sa chcel zbaviť mokrých plaviek. Namiesto kabínky použil uterák, ktorý si neustrážil na správnom mieste. Svetlo sveta tak uzrel jeho biely zadok, ktorý ostro kontrastoval s opálenou pokožkou.

Mario Adorf počas dovolenky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Herec sa stal populárnym predovšetkým na nemeckej pôde, pričom v súčasnosti sa venuje divadlu a televíznym programom. Stihol sa dvakrát oženiť a splodiť jedinú dcéru Stellu z prvého manželstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu