Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Hviezda Baywatchu ohúri aj po 40-tke: Jej krása vyráža dych!

Carmen Electra vo veku 41 rokov uchvátila Hollywood svojou krásou. Zobraziť galériu (13)
Carmen Electra vo veku 41 rokov uchvátila Hollywood svojou krásou. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Stále v top forme! Hoci Carmen Electra (41) hviezdila v kultovom seriáli Pobrežná hliadka už pred pätnástimi rokmi, na červenom koberci stále nemá konkurenciu. Stačí sa pozrieť, ako tento týždeň zažiarila v Hollywoode. V modrých šatách odhalila chrbát a ohúrila ako nestarnúca siréna.

Umenie zvádzať ešte nezabudla! Carmen Electra sa síce najviac zviditeľnila v červených plavkách ako sexi záchranárka z Baywatchu, no v šoubiznise je známa tiež ako vyhľadávaná glamour modelka. O to viac jej fanúšikov zaručene poteší fakt, že plavovláska zaujme aj oblečená. Uprostred týždňa si vyrazila na odovzdávanie cien Do Something Awards, kde sa okamžite ocitla v centre pozornosti.

Carmen zavítala na bledozelený koberec v asymetrickej róbe modrej farby na jedno rameno. V nej nechala vyniknúť svojim dokonalým krivkám a štíhlemu drieku, pričom vzadu provokatívne vystavovala na obdiv nahý chrbát. V štýle gréckej bohyne sa niesla nielen vlečka na šatách, ale aj večerné líčenie s dôrazom na mandľové oči. Medzi smotánkou sa zaručene nenašiel jediný muž, ktorého by americká hviezda neuchvátila. S uhladenými vlasmi v konskom chvoste totiž smelo predviedla krásne črty tváre a vyhladenú pleť.

Atraktívna celebrita istý čas randila s porotcovským katom Simonom Cowellom, ktorý čaká svoje prvé dieťa s Lauren Silverman. Tá je ešte stále vydatá za blízkeho kamaráta hudobného mogula. A ako na túto novinku reagovala Carmen? „Keď som so Simonom spolupracovala počas šou Briti majú talent a keď som ho navštevovala počas X Factoru, všimla som si, že stojí za ľuďmi, v ktorých verí a podporuje ich. Takže si myslím, že o jeho dieťa bude veľmi dobre postarané a bude veľmi, veľmi milované,“ vyjadrila svoj názor v rozhovore pre E! News. Zdá sa teda, že táto dvojica sa rozišla priateľsky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu