Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Jennifer Aniston má v šortkách výstavné nohy: Ale čo tá zošúverená koža?

Jennifer Aniston v šortkách Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston v šortkách (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Skutočný vek neoklame! Jennifer Aniston (44) je v Hollywoode známa nielen ako herečka, ale predovšetkým ikona naháňajúca večnú mladosť. Napriek štyridsiatke na krku si síce udržiava bezchybnú a vypnutú pleť, no plynutie času u nej prezrádzajú nohy. Tie má stále štíhle a vyformované, ale špatí ich ochabnutá koža.

Chybička sa našla! Jennifer Aniston si na vlastný zovňajšok potrpí za každých okolností a svoju tvár rozmaznáva v hriešne drahých kozmetických salónoch. Vďaka cvičeniu a zdravému životnému štýlu má navyše postavičku ako lusk, ktorú môže bez mihnutia oka odhaliť v mini. Jej letný outfit v uliciach Veľkého jablka však nedávno prezradil drobné nedostatky.

Bývalá hviezda sitkomu Priatelia sa momentálne zdržiava v milovanom meste svojho partnera, kde pripravuje snímku Squirrels To The Nuts. V pondelok ráno dorazila na nakrúcanie v ležérnom námorníckom tope a v kratučkých džínsach ledva pod zadok. V nich plavovláska vytasila pekne tvarované nohy, no na vnútornej strane stehien sa jej koža nazhŕňala do nevábnych záhybov.

Jennifer vyzerá na striebornom plátne stále senzačne, čo predviedla v horúcich scénach komédie We’re The Millers. Zhostila sa totiž úlohy striptérky a neváhala sa vyzliecť do spodnej bielizne. Kvôli pikantným záberom sa stravovala hlavne zeleninou, medzi ktorou dominovala kapusta. Nočné kluby so sporo odetými dievčatami však v čerstvom rozhovore pre magazín Glamour odsúdila: „Skoro som zašla do striptérskeho klubu, ale usúdili sme, že by to nebol dobrý nápad. Viete, nie veľa z tých striptérok sa chce naozaj vyzliekať.“ Prieskum pre svoju rolu teda radšej oželela a pred kamerou sa spoliehala na vlastné inštinkty. Výsledok však stojí za to.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu