Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Posledné hodiny Kate Middleton pred pôrodom: Utiahla sa k rodičom!

Tehotná Kate Middleton Zobraziť galériu (9)
Tehotná Kate Middleton (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Napätie vrcholí! Nielen kráľovská rodina a jej najbližší priatelia, ale doslova celá krajina netrpezlivo očakáva príchod prvého potomka vojvodkyne z Cambridge. Obľúbená Kate Middleton (31) v oficiálnom termíne síce neporodila, no k hospitalizácii sa neuchýlila. Na kontrakcie prekvapivo čaká v rodičovskom dome.

Všade dobre, doma najlepšie? Aj keď sa budúca kráľovná z rodičovskej rezidencie už dávno odsťahovala, stále je v nej srdečne vítaná. Vilu v hodnote viac než päť miliónov libier využíva i v posledných dňoch pred očakávaným pôrodom. Ten bol síce pôvodne naplánovaný na sobotu 13. júla, no Británia sa radostnej správy zatiaľ nedočkala. Kate Middleton pred nemocničným personálom uprednostnila pohostinnosť vlastnej rodiny, ku ktorej zavítala už v piatok.

„Byť opäť doma – to je to jediné miesto, kde Kate môže skutočne relaxovať. Vie, že mama sa o ňu dobre postará a William si takisto môže byť istý, že jeho manželka je v najlepších rukách,“ prezradil zdroj blízky kráľovskému páru pre včerajšie vydanie Sunday Express.

Pred domom Carol a Michaela Middletona okolie údajne zazrelo aj policajné autá, ktoré sa starajú o maximálnu bezpečnosť. Zároveň sú v pohotovosti, ak by vojvodkyňa vo vysokom štádiu tehotenstva potrebovala urýchlený eskort do pôrodnice. Tá je podľa všetkého vzdialená 50 míľ.

Budúca mamička s urodzeným pôvodom sa do vily svojich rodičov vráti aj na šesť týždňov po tom, čo privedie na svet prvého potomka a následníka trónu. Ako už bolo v médiách viackrát avizované, Kate sa rozhodla, že služby profesionálne vzdelanej pestúnky na starostlivosť o novorodeniatko nevyužije.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu