Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krstiny malého Georgea pobúrili kráľovnú: Ostrá hádka s Princom Williamom!

Britský následník trónu s hrdými rodičmi Zobraziť galériu (7)
Britský následník trónu s hrdými rodičmi (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nekompromisná výmena názorov! O Princovi Williamovi (31) je známe, že spolu s očarujúcou manželkou Kate (31) zmýšľa liberálnejšie a jeho nápady sa nie vždy stretnú s pochopením kráľovnej Alžbety II. Inak to nebolo ani v prípade krstín novorodeného Princa Georgea. Zoznam krstných rodičov sa tak ocitol v ohrození.

Opäť nepochodil! Princ William bol s niektorými členmi kráľovskej rodiny na nože aj pred niekoľkými týždňami, keď žiadal o povolenie nakrútiť pôrod svojho potomka. Tento nápad dostal okamžite červenú a miláčik britského národa sa s akýmkoľvek záznamom či fotografiami musel rozlúčiť. Jeho prvorodený prírastok je však už niekoľko dní na svete, čo novopečenému oteckovi pridalo starosti ohľadne krstín. Zoznam krstných rodičov mal už premyslený, no jeho stará mama mu spravila škrt cez rozpočet.

William chcel ku krstu prizvať predovšetkým priateľa Guya Pellyho, ktorý v Británii manažuje niekoľko nočných klubov. Kráľovná je však zásadne proti. „Novorodeniatko Williama a Kate môže mať až ôsmich krstných rodičov, všetky návrhy však musí odobriť samotná kráľovná,“ prezradil dobre informovaný zdroj americkému plátku National Enquirer. „Keď jej výsosť uvidela Pellyho meno na Williamovom zozname, okamžite ho zamietla. Povedala, že by nebolo vhodné, aby bol krstným otcom jej pravnúčaťa práve Pelly – muž, ktorého britská tlač nazýva pochybným, má opletačky so zákonom a v máji bol zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu,“ vysvetlil spomínaný zdroj.

Vojvoda z Cambridge sa nevzdáva a požiadal starú matku o oficiálne stretnutie. Vrásky na čele mu robí predovšetkým to, ako svojmu priateľovi vysvetlí, že jeho žiadosť naozaj neprešla. „William Pellymu povedal, že je na vrchole jeho zoznamu a súhlas je iba holou formalitou. Bojí sa, že ich priateľstvo bude narušené,“ píše americký bulvár. Nechajme sa prekvapiť, či sa Williamovi nakoniec podarí návrh presadiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu