Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kate Middleton si prechádza peklom: Ničia ju popôrodné depresie!

Kate Middleton ako novopečená mamička s manželom Williamom a synom Georgeom. Zobraziť galériu (11)
Kate Middleton ako novopečená mamička s manželom Williamom a synom Georgeom. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Materstvo pre ňu nie je žiadna idylka! Odkedy vojvodkyňa z Cambridge priviedla na svet následníka trónu, na verejnosti sa prezentovala ako šťastná a spokojná mamička. Zdroje z paláca však tvrdia, že Kate Middleton (31) sa s novou úlohou nevyrovnáva práve najľahšie. Trápia ju totiž popôrodné depresie.

Nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá! Budúca kráľovná s novorodeným synčekom Georgeom predstúpila pred verejnosť usmiata, medzičasom sa blysla medzi smotánkou a dokonca si sama vyrazila do supermarketu na nákup. Zvládať rodinu, malú ratolesť a reprezentačné povinnosti však ani pre ňu neznamená prechádzku ružovým sadom. Po dlhšej úvahe od pôvodných zámerov upustila a najala si pestúnku. Z domu však zatiaľ príliš často nevychádza, nakoľko jej psychika dostáva zabrať. Z tohto dôvodu vraj dokonca vynechala svadbu rodinných priateľov, na ktorú poslala manžela Williama s bratom Harrym a svojou sestrou Pippou.

Keďže Kate Middleton sa po psychickej stránke necíti najlepšie, plány ohľadne druhého potomka, ktorého chcela s Williamom splodiť do roka, sú v nedohľadne. „Kate si prechádza peklom. Jej manžel a celá rodina však stojí pevne pri nej,“ cituje svojho informátora magazín Globe. Popôrodné depresie sú pritom veľmi častým javom a trpia nimi milióny žien po celom svete.

Aby vojvodkyňa aspoň sčasti zabudla na všetky starosti týkajúce sa paláca, plánuje so zákonnom polovičkou a malým princom rodinnú dovolenku v podobe cesty okolo sveta. Kráľovský pár si už podal žiadosť o cestovný pas pre svojho potomka, no ešte potrebuje špeciálne povolenie od kráľovnej Alžbety II. „Protokol hovorí, že dedič trónu a ďalší následník v línii nesmú letieť spolu,“ prezradil ďalší zdroj. Je však veľmi pravdepodobné, že urodzená rodinka dostane výnimku.

Pozrite si abecedu najväčších pikošiek zo sveta kráľovskej rodiny na ženskom magazíne FEMINITY.sk. Z niektorých budete iste prekvapení!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu