Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nahý rozkrok hneď v prvom zábere: Kráska z markizáckej šou holá v klipe!

Videoklip nahej Markéty Poulíčkovej začína záberom rozkroku. Zobraziť galériu (11)
Videoklip nahej Markéty Poulíčkovej začína záberom rozkroku.

PRAHA - Poriadne odvážna! Markéta Poulíčková (25) z markizáckeho Hlasu Česko Slovenska sa rozhodla znovu naštartovať svoju spevácku kariéru. Najnovšie vydala singel a nakrútila k nemu aj klip. O tom, že v ňom bude nahá, sme vás už informovali. Málokto však čakal, že uvidí rozkrok hneď v prvej sekunde videa.

Bude mať úspech?! Markéta Poulíčková sa na českej hudobnej scéne pohybuje už nejakú dobu. Vystupovala napríklad pod pseudonymom L.B.P. Hviezdna kariéra ale neprišla. A tak sa blondínka pripomenula v súťaži Hlas Česko Slovenska.

Dnes sa opäť snaží preniknúť medzi spevácku špičku. Naspievala singel Illusion a nakrútila k nemu videoklip v réžii slávneho F. A. Brabca. Práve on sa rozhodol mladú umelkyňu vyzliecť a postaviť ju do výkladu k holým neživým manekýnam. Chcel tak vyjadriť myšlienku, že ľudia by nemali byť figurínami, s ktorými niekto manipuluje. „Musím priznať, že som dlho váhala,” povedala k odhaleným scénam Markéta pre primácke VIP správy.

Ako sme už informovali, hanblivosť nakoniec hodila za hlavu - pred kamery sa postavila nahá. Celé to dopadlo tak, že jej rozkrok zakrytý rukou sa objaví hneď v prvej sekunde výsledného videa:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu