Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ivana Trump bojuje proti prírode: Ani nevyzerá, že oslavuje 65!

Ivana Trump Zobraziť galériu (3)
Ivana Trump (Zdroj: SITA)

PRAHA - Z Ivany Trump bude zajtra čerstvá 65-tka. Boháčka však dbá o svoj výzor a starnutie sa snaží poraziť. So správnym oblečením a sebavedomým postojom sa jej to aj darí.

Ivana Trump patrí k ženám, ktoré si na svojom výzore dávajú záležať. Keďže boháčka sa snaží popierať svoj vek, často sa sebavedomo navlečie aj do minisukne. Pravda však je, že mladšie pôsobí práve v oblečení, ktoré dokáže problematické partie rafinovane skryť. 

Bývalá česká lyžiarka pritom nemá problém do krásy investovať. Veď jej majetok sa odhaduje na miliardy dolárov. Exmanželka realitného magnáta Donalda Trumpa vlastní sieť hotelov, stavia mrakodrapy, pomocou teleshoppingu predáva vlastnú kozmetiku, oblečenie, módne doplnky alebo šperky.

Okrem toho Ivana usporadúva prednášky o biznise či o vzťahoch medzi mužmi a ženami, píše knihy a stĺpčeky do magazínu a mala aj svoju reality šou. Zlínska rodáčka od detstva závodne lyžovala, na Západ sa dostala vďaka účelovému sobášu s rakúskym zjazdárom Alfredom Winklmayrom v roku 1971.

V Kanade pracovala ako modelka, po príchode do New Yorku sa zoznámila s Trumpom, ktorého si v roku 1977 vzala a tým sa vyšvihla medzi smotánku. Po 15 rokoch sa s Trumpom, s ktorým má tri deti, kvôli jeho opakovaným neverám rozviedla a naplno rozbehla vlastné podnikateľské aktivity. Jej nasledujúce dve manželstvá mali krátky život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu