Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jennifer Aniston exkluzívne: Tajomstvo jej horúceho striptízu odhalené!

Jennifer Aniston sa zhostila úlohy striptérky a predviedla sexi krivky v čipkovanej bielizni. Zobraziť galériu (15)
Jennifer Aniston sa zhostila úlohy striptérky a predviedla sexi krivky v čipkovanej bielizni. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Bola to pre ňu ozajstná výzva! Hoci herečke Jennifer Aniston v kolónke vek svietia už dve štvorky, pred kamerou ešte stále zvláda šteklivé scény s odhalenými krivkami. V najnovšej komédii totiž stvárňuje striptérku, ktorá zďaleka nepatrí do starého železa. Krútenie bokmi a zvodné pózy však ani v jej prípade neboli zadarmo.

Na nakrúcaní jej nebolo všetko jedno! Ukázať sa v zrelom veku na striebornom plátne len v spodnej bielizni a provokatívne vrtieť zadkom – to je neľahká úloha aj pre tú najostrieľanejšiu hereckú hviezdu. Jennifer Aniston sa s ňou však popasovala na výbornú a v snímke We're the Millers predviedla horúci striptíz. V exkluzívnom rozhovore, ktorý sa Topkám podarilo získať, priznala, že nešlo o nijakú prechádzku ružovým sadom.

„Pripravovala som sa naozaj poriadne. Zo všetkého najviac zavážil tréning, no mala som tiež úžasného choreografa,“ prezradila obľúbená plavovláska. Išlo pritom o vôbec jej prvú skúsenosť so sexi pohybmi na pľaci. „Nikdy predtým som takto netancovala, takže bolo zaujímavé zistiť, ako sa to vlastne robí. Ako dieťa som tancovala brušné tance,“ dodala so smiechom. Aj preto sa v úlohe striptérky najskôr vôbec necítila ako vo svojej koži: „Zvádzať niekoho verejne a obtierať sa o jeho lono bola pre mňa naozaj fuška.“

Nakoniec si však Jennifer svoje tanečné kreácie obľúbila a doslova si ich užívala. „Trénovala som a potom som sa do toho dostala. S dievčatami to bola naozaj zábava. Najťažším pre mňa bolo to, že som koncom mája podstúpila operáciu kolena a my sme nakrúcali v júli. Musela som ísť k zemi do podrepu, takže to načasovanie bolo výzvou, ale všetko dobre dopadlo,“ zaspomínala si niekdajšia tvár sitkomu Priatelia na náročné začiatky.

K pikantnej scéne s polonahou Jen sa vyjadril aj jej kolega Jason Sudeikis, ktorý mal tú česť nechať sa zvádzať. Podľa jeho slov však žiadne prehnané iskry nelietali: „Moja postava David vie, že Rose sa mu páči, ale ona si ho nepripustí k telu a on sa o to ani príliš nesnaží. Ide o príklad toho, kedy on od nej niečo potrebuje – aby s ním šla na ten výlet karavanom. Striptízový tanec je iba prostriedkom na to, aby udržal jej pozornosť. Jedinou možnosťou je zaplatiť za to.“ Ako si Jason užíval obnažené krivky jednej z najobletovanejších herečiek, však už radšej neprezradil. Miesto s ním by si pritom zaručene rád vymenil takmer každý muž.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu