Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jennifer Aniston vyrazila bez podprsenky: V hlavnej role bradavky!

Jennifer Aniston bez podprsenky provokovala bradavkami v pozore. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Aniston bez podprsenky provokovala bradavkami v pozore. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Horúce počasie ju nezaskočí! O Jennifer Aniston je známe, že miluje rozpálené mexické pláže a slnečná klíma jej maximálne vyhovuje. Preto sa vo Veľkom jablku momentálne cíti ako ryba vo vode a Newyorčanov dráždi v letných minišatách. Bez spodnej bielizne jej totiž aj tento týždeň presvitali bradavky.

Spokojná, vysmiata a hlavne sexi! Hoci sa v kuloároch šepkalo, že Jennifer Aniston so svojím partnerom prežíva krízu a svadba sa zrejme konať nebude, pravdou je pravý opak. Blondínka za milovaným Justinom Therouxom priletela do jeho obľúbeného veľkomesta, aby pokračovala v nakrúcaní čerstvej snímky Squirrels to Nuts. A keďže ručička teplomera prudko stúpa, herečka na pľac zamierila v roztomilých šatách bez bielizne.

Jennifer sa v newyorských uliciach premávala v dovolenkovej nálade, ktorú podčiarkla svojím outfitom. Tmavomodré minišaty dopĺňal slamený klobúk, „letecké“ slnečné okuliare a flip-flopy na chodidlách. Do očí tak niekdajšej hviezde sitkomu Priatelia nepozeral naozaj nikto. Zraky okoloidúcich mužov opäť lipli na Jeninom hrudníku, kde sa pod priliehavým materiálom rysovali bradavky.

Aj keď fanúšikovia a možno i samotná plavovláska v sobáš už ani nedúfala, podľa najnovších správ už so snúbencom vybrala nový termín svadby. Ten by mal podľa denníka Daily Mail pripadnúť na začiatok decembra. „Jen a Justin sa k miestu a termínu svadby vracali už nespočetne veľakrát. Jen vždy dala jasne najavo, že jej voľbou číslo jeden je Los Angeles. Justin urobil kompromis a súhlasil, že sa ožení v Kalifornii. Jeho výhrady voči LA sú dobre známe. Navyše sa chcel zosobášiť na východnom pobreží, kde sa usadila väčšina jeho priateľov a rodiny, kde požiadal Jen o ruku a kde sa cíti najpríjemnejšie,“ tvrdí zdroj v spomínaných novinách. Nechajme sa teda prekvapiť, či nové svadobné plány do konca roka nestihnú stroskotať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu