Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Aký rozchod? Jennifer Aniston sa milenca drží ako kliešť... A celá žiari!

Jennifer Aniston po nedávnych fámach o rozchode vyvetrala snúbenca Justina Therouxa a spokojne sa usmievala. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Aniston po nedávnych fámach o rozchode vyvetrala snúbenca Justina Therouxa a spokojne sa usmievala. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jej rozprávkovej láske ešte nie je definitívny koniec! V uplynulých dňoch médiami prehrmela prekvapujúca správa, že Jennifer Aniston (44) a jej vysnívaný snúbenec Justin Theroux (41) už netvoria pár. Obletovaná plavovláska preto neváhala a ukázala sa po milencovom boku na verejnosti – so širokým a blaženým úsmevom.

Len tak jednoducho sa jej nezbaví! Ak aj hollywoodsky Casanova a režisér Justin Theroux mal zajačie úmysly, zo vzťahu s Jennifer Aniston sa mu poľahky vycúvať nepodarí. Svedčí o tom reakcia jeho partnerky na nedávne chýry, že idylická romanca a svadobné plány sú v troskách. Bývalá hviezda sitkomu Priatelia svojho milenca na víkend pozvala k sebe a prezieravo sa s ním ukázala aj pred čakajúcimi paparazzmi.

Celebrity uplynulý víkend strávili sviatočne, pretože na štvrtok pripadla jedna z ich najobľúbenejších slávnostných príležitostí – Deň nezávislosti. Predĺžený voľný koniec týždňa tak väčšina z nich využila na spoločne strávené chvíle s najbližšími. Inak to nebolo ani v honosnej rezidencii, ktorú Jennifer prebudovala na hniezdočko lásky pre ňu a Justina. Keď sa s ním objavila na verejnosti, za ruku ho nedržala. Nechýbal jej však zásnubný prsteň a spokojný úsmev na tvári. Akoby chcela všetkým zástupcom médií naznačiť, že na ocot zostať nemieni a z klebiet neprajníkov si ťažkú hlavu nerobí.

Hollywoodske hviezdy k sebe zrejme stále prechovávajú hlboké city, no medzi nimi stojí jeden priepastný rozdiel. Zatiaľ sa bezúspešne snažia vyriešiť dilemu, kde sa usídlia a zabývajú tak, aby boli obaja spokojní. „Justin sa naozaj snažil mať rád život v Los Angeles, ale jednoducho to nejde. Nie je to jeho šálka kávy, on miluje energiu a vibrácie New Yorku. Už sa dokonca s humorom sťažoval na tamojšie počasie. Podľa neho nie je prirodzené, aby bolo po celý rok slnečno, chýbajú mu ročné obdobia,“ prezradil zdroj portálu Radar Online. Ustúpiť sa v tomto smere snažila aj Jen, ktorá vo Veľkom jablku nakúpila niekoľko apartmánov a pretvárala ich na svoj obraz. Projekty však skončili fiaskom, pretože jej srdce piští po Mekke americkej kinematografie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu