Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Váži menej ako pred 10 rokmi. Stratí sa nám Simona Krainová pred očami?

Tajomstvo dokonalej postavy je výsledkom návštevy estetickej kliniky YES VISAGE Zobraziť galériu (6)
Tajomstvo dokonalej postavy je výsledkom návštevy estetickej kliniky YES VISAGE (Zdroj: Yes Visage)

Je možné, aby mala čerstvá maminka vo svojej štyridsiatke po dvoch pôrodoch rovnakú postavu ako v tridsiatke? Topmodelka Simona Krainová je toho dôkazom. Ako to robí? Existuje mnoho špekulácií, ale nám sa podarilo zistiť, že pravda je vcelku jednoduchá.

Na užívanie nadbytočných kíl nebol čas

Niet pochýb o tom, že Simona opäť disponuje postavičkou, ktorú by jej mohli závidieť ktorékoľvek mladšie kolegyne. Opýtali sme sa Simony, ako to robí a kam tak rýchlo zmizli všetky tie popôrodné kilá? „Ono to naozaj muselo byť rýchle. Medzi všetky tie bežné mamičkovské povinnosti sa totiž už tlačili aj ďalšie povinnosti ako fotenie pre reklamné kampane, nový projekt s mojou agentúrou, rozhovory s novinármi či spoločenské akcie. A bohužiaľ som nemohla jednoducho povedať: teraz nemôžem, veď som nedávno porodila, potrebujem si oddýchnuť a schudnúť pár kíl. A keďže som toho času moc nemala, rozhodla som sa, okrem fyzickej aktivity, zveriť do rúk odborníkov na klinike YES VISAGE, ktorej som už roky tvárou i klientkou zároveň. To je celé tajomstvo a zázrak môjho chudnutia,“ dodáva s úsmevom Simona.    

Tajomstvo dokonalej postavy je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Už na druhý deň štíhla a vo forme!

Simonino tajomstvo dokonalej postavy je teda výsledkom návštevy estetickej kliniky YES VISAGE, ktorá je expertom na redukciu tuku a formovanie postavy na Slovensku i v Čechách s najmodernejšími postupmi a technológiami. Informovali sme sa u najväčších odborníkov, aby sme vám predstavili v súčasnosti 3 najpopulárnejšie zázraky pre dokonalú postavu. Absolútnym hitom u nás i vo svete je najmodernejšia laserom asistovaná liposukcia SlimLipo. Túto novinku ponúka u nás i v susedných Čechách ako jediná práve klinika YES VISAGE. Jedná sa o modernú ambulantnú a bezbolestnú techniku permanentného odstránenia nahromadeného podkožného tuku. V rámci jedného zákroku dokáže odstrániť akékoľvek množstvo nadbytočného tuku v ktorejkoľvek problémovej partii a zároveň kožu v danom mieste efektívne stiahne a vypne bez kožných previsov. V oblasti nôh dokáže tiež odstrániť celulitídu. Ide o skutočné odstránenie tuku, avšak bez narkózy, modrín, hospitalizácie v nemocnici a hlavne s trvalým účinkom! SlimLipo je oproti klasickým metódam omnoho šetrnejšie a už na druhý deň môžete bežne fungovať. Môžete sa tešiť zo štíhleho tela a nakúpiť si nový šatník, ktorý bude menší až o 3 veľkosti.

Viac informácií o Laserovej liposukcii SlimLipo na www.yesvisage.sk     

Tajomstvo dokonalej postavy je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Zamrazte svoje nadbytočné kilá

Ak by sme pátrali po celkom neinvazívnej metóde chudnutia v oblasti bruška, bokov, stehien či paží, potom ďalší zázrak nesie meno kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. Je to vôbec najúčinnejšia plne neinvazívna redukcia tuku s najväčším rozsahom účinnosti a úbytku tukového tkaniva, pri ktorej sú tukové bunku odstránené natrvalo. V Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave disponuje touto patentovanou technológiou jedine klinika YES VISAGE. Nie je tak tajomstvom, že práve sama Simona Krainová schudla po prvom pôrode vďaka Zeltiq kryolipolýze, alebo ľudovo povedané „liposukcii zmrazením tukových buniek“, v oblasti bruška až 7 centimetrov.

Viac informácií o kryolipolýze Zeltiq Coolsculpting na www.yesvisage.sk   

Tajomstvo dokonalej postavy je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Preč s dvojitou bradou!

Podbradok je rozšíreným a častým problémom, ktorý netrápi len ľudí s nadváhou. Existuje mnoho procedúr, ktoré vám sľubujú jeho redukciu, ale len s jednou metódou sa ho dokážete zbaviť úplne - s laserovým odstránením tukového ložiska technológiou SlimLipo. Tukové tkanivo odstráni a navyše vypne späť aj povolenú kožu. To všetko bez narkózy, modrín a vyradenia z bežného života.

Viac informácií o odstránení podbradku na www.yesvisage.sk 

Tajomstvo dokonalej postavy je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Vyhrajte premenu!

Súťažte o premenu so Simonou Krainovou podľa vášho priania. Viac o možnostiach premeny a súťaži nájdete na stránkach kliniky.

Viac informácií na www.yesvisage.sk

Tajomstvo dokonalej postavy je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu