Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dráždivý debut obdarenej sexice: Bujné prsia jej vypadávajú z bikín!

Kate Upton v bikinách Zobraziť galériu (14)
Kate Upton v bikinách (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Premiérovo útočí sexi ženskými zbraňami! Hoci svet šoubiznisu spoznal Kate Upton (21) ako prsnatú modelku s dlhými nohami, skalní fanúšikovia si ju už čoskoro budú môcť vychutnať aj ako hviezdu strieborného plátna. Blondínka pritom vo svojom hereckom debute sexepílom nešetrila. Prirodzené prsia v bikinách ledva udržala na uzde.

Svet kinematografie jej viac nie je cudzí! Aj keď sa Kate Upton ocitla pred kamerami po prvý raz, po boku ostrieľaných kolegýň sa rozhodne nestratila. Aj samotné herečky Cameron Diaz a Leslie Mann v snímke Jedna za všetky poukázali na to, čím rodáčka z Michiganu mužských divákov zaujme najviac. Pri pohľade na modelkine kypré vnady v minimalistických bielych bikinách im takpovediac padla sánka. Svetlo sveta tento týždeň uzrel trailer, v ktorom Kate predviedla všetky svoje pôvaby.

Komédia zachytáva príbeh atraktívnej kočky, ktorá si myslí, že randí s dokonalým adeptom na spoločný život. Keď však jedného dňa zistí, že je ženatý, zrútia sa jej všetky predstavy o romantickej láske. Nakoniec spojí svoje sily s podvádzanou manželkou aj ďalšou milenkou, aby vymyslela geniálny plán pomsty. Nováčik Upton možno hereckými vlohami príliš neoslní, no úloha naivnej blondínky s telom sexbomby jej celkom sadla, čo poviete?

O tom, že prsnatá manekýnka ohúri naozaj každého bez štipky námahy, tak trochu nasvedčujú aj repliky. „Úžasne voniaš. Čo to je?“ pýta sa Cameron v jednej zo scén. Na to jej Kate odvetí s naivným humorom: „Myslím, že je to len pot.“ Je teda vysoko pravdepodobné, že po uvedení komédie do kín sa fanúšikovská základňa čerstvej herečky ešte rozrastie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu