Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milla Jovovich na ulici iba v negližé: Bradavky v pozore a trčiace kosti!

Milla Jovovich sa v benátskych uliciach zjavila iba v negližé, spod ktorého jej vytŕčali kosti a bradavky. Zobraziť galériu (8)
Milla Jovovich sa v benátskych uliciach zjavila iba v negližé, spod ktorého jej vytŕčali kosti a bradavky. (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY – Kam sa podeli jej zvodné krivky? Rodená Ukrajinka Milla Jovovich (37) sa vo svete šoubiznisu za veľkou mlákou dočkala fenomenálneho úspechu nielen ako modelka, ale tiež herečka. Keď sa však tento týždeň upísala ďalšej forme umenia, okoloidúci nevychádzali z údivu. Brunetke spod úspornej košieľky presvitali okrem bradaviek aj kosti a jej figúra pôsobila žalostne krehko.

Netradičné vystúpenie! Uplynulé roky mohli Millu Jovovich jej obdivovatelia zazrieť predovšetkým na prehliadkových mólach, stránkach prestížnych časopisov, červenom koberci či striebornom plátne. Tento týždeň však hollywoodska hviezda urobila výnimku a svojich fanúšikov prekvapila v benátskych uliciach, kde sa upísala tamojšiemu festivalu umenia. Zavretá v obrovskej presklenej škatuli nechala okoloidúcich, aby ju pozorovali pri celkom bežných činnostiach.

Celý nápad skrsol v hlave americkej umelkyne Tary Subkoff, ktorá požiadala Millu, aby v priehľadnom boxe vydržala úctyhodných päť hodín. Herecká diva bola pritom oblečená len v negližé zvýrazňujúcom jej superštíhlu figúru. V okrúhlom výstrihu sa totiž celkom stratili kedysi pekne tvarované prednosti. V utorok z neho vykúkali len rebrá s kľúčnymi kosťami a pod tenkým materiálom sa rysovali bradavky.

Milla Jovovich sa v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Milla s vonkajším svetom komunikovala len prostredníctvom elektronických zariadení – mobilného telefónu, tabletu alebo notebooku. V jej dočasnom príbytku nechýbal koberec a typický taliansky nábytok. Pri toaletnom stolíku s visiacim zrkadlom sa herečka upravovala, neskôr sa dokonca prezliekla a cez otvor ju zahltili materiálne veci. V škatuliach si rozbalila oblečenie, obrazy a množstvo zbytočností. Ako však upozornila vo svojom príspevku na Twitteri, v skutočnosti sa snaží presadzovať presný opak: „Prerastá mi to cez hlavu. Ako som mohla skončiť s toľkými vecami? Prisahám, že za normálnych okolností je u mňa všetko jednoduché.“ Či názorná ukážka súčasného trendu v oblasti životného štýlu Talianov oslovila, ukáže až čas. Pravdou však je, že Milla zapôsobila ako dokonalý magnet na objektívy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu