Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bývalá anorektička opäť desí v bikinách: Ovisnuté silikóny a telo kostlivca!

Nicole Richie v bikinách strašila pred siedmimi rokmi ako anorektička, no ku krehkej postave sa približuje aj dnes. Zobraziť galériu (10)
Nicole Richie v bikinách strašila pred siedmimi rokmi ako anorektička, no ku krehkej postave sa približuje aj dnes. (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA – Opäť s mušou váhou! Hoci je Nicole Richie (31) viac než pre svoje dizajnérske kúsky či herecké skúsenosti známa vychudnutou postavu, v očiach fanúšikov sa anorexie dávno zbavila. Jej fotky z dovolenky však naznačujú, že dvojnásobná mamička znova drasticky schudla. Na vyziabnutej figúre jej visia nielen plavky, ale aj chirurgicky zväčšené prednosti.

Posadnutá vytŕčajúcimi kosťami! Návrhárke, herečke, speváčke a tvári televíznej obrazovky sa už raz podarilo šokovať širokú verejnosť, keď svet obleteli fotky jej desivo vychudnutej figúry v bikinách. Písal sa rok 2006, blondínke celkom spľasli prsia a spodný diel plaviek musela mať zrolovaný, aby jej vôbec držal na bedrách. Odvtedy síce stihla priviesť na svet dve ratolesti, no medzičasom mamičkovské tvary stratila. Na čerstvých záberoch z talianskej dovolenky nemá ďaleko od podoby, s akou desila pred siedmimi rokmi.

Nicole Richie si vyrazila na rodinnú dovolenku s manželom Joelom Maddenom, dcérkou Harlow a synom Sparrowom. Celá família namierila na starý kontinent, kde si v blízkosti ostrova Sardínia prenajala luxusnú jachtu. Kedysi najlepšia kamarátka Paris Hilton nahodila červené bikiny, v ktorých ukázala nevábne vytŕčajúce kosti na hrudníku, tenučké končatiny a osí driek. Povädnutiu sa nevyhli ani jej silikónové vnady, ktoré si dávnejšie nechala vylepšiť na klinike plastickej chirurgie.

Aj keď Nicole poruchu príjmu potravy nikdy nepriznala, jej prístup k stravovaniu určite nepatrí medzi najzdravšie. Aby televízna hviezda od seba odvrátila pozornosť, vždy upozorňuje na opačný problém – prejedanie sa. „Nekričíte po ľuďoch, ktorí sú obézni, tak prečo si ľudia myslia, že majú právo kričať po mne, že som podvýživená?“ bránila sa vo viacerých rozhovoroch. Zrejme si však neuvedomuje, že je vzorom pre tisícky mladých dievčat nielen za veľkou mlákou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu