Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Krásnu moderátorku zničila anorexia: Zostala z nej spálená kostra!

Anorektická moderátorka Nana Karagianni bola kedysi krásnou blondínkou. Zobraziť galériu (10)
Anorektická moderátorka Nana Karagianni bola kedysi krásnou blondínkou. (Zdroj: Facebook)

ATÉNY – Ako chodiaca mŕtvola! To, že mnohé dievčatá zo sveta šoubiznisu rýchlo podľahnú zákernej anorexii, nie je nijakým tajomstvom. Nana Karagianni však svoju túžbu po vychudnutej postave dohnala do desivého extrému. Vycivená na kosť a pripálená od slnka aj solárií sa ledva drží pri živote.

Pri pohľade na ňu naskakujú zimomriavky! Šokujúci príbeh o tom, ako sa z úspešnej televíznej hviezdy môže stať vyziabnutá troska, by zaručene vedela rozprávať grécka moderátorka Nana Karagianni. Tá totiž kedysi patrila medzi zdravé a atraktívne blondínky. Ako bývalá modelka však svoje telo vytrápila diétami a dnes pripomína odpudivého kostlivca.

Nana si začala odopierať jedlo ako mnohé jej kolegyne z brandže, aby vyhovela požiadavkám dizajnérov. Neskôr sa jej ušlo miestečko pred televíznou obrazovkou, no táto pracovná príležitosť ju anorexie nezbavila, práve naopak. Plavovláska chudla čím ďalej, tým viac a s hrôzostrašnými fotografiami svojho krehkého tela sa chválila prostredníctvom sociálnych sietí.

Zaujímavosťou je, že Nana zostávala na obraze aj po tom, čo so svojou hmotnosťou klesla na minimum. Zrejme na početné sťažnosti divákov však nakoniec dostala pred kamerami červenú. Aby toho nebolo málo, prepadla aj závislosti na opaľovaní a veľmi tmavej pokožke. Z tohto dôvodu neustále navštevuje soláriá, čím pôsobí ešte zúboženejším dojmom.

Nana svoju ťažkú chorobu zvláda aj vďaka manželovi, ktorý ju psychicky podporuje a zostáva s ňou v tých najtrpkejších chvíľach. Jeho zásluhou si mladá celebrita už údajne uvedomila zdrvujúci dopad svojho konania a v súčasnosti podstupuje liečbu. Ostáva len dúfať, že v jej prípade nie je neskoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu