Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyletnená Mariah Carey ohúrila v šortkách: Konečne má postavu snov!

Mariah Carey predviedla vynovenú figúru v minimalistickom letnom outfite. Zobraziť galériu (15)
Mariah Carey predviedla vynovenú figúru v minimalistickom letnom outfite. (Zdroj: SITA)

NEW JERSEY – Žne jeden úspech za druhým! Aj keď sa Mariah Carey (43) dlhé roky trápila s kilami navyše, po štyridsiatke akoby objavila recept na dokonalé krivky. V súčasnosti sa tak zásadne pretŕča v priliehavých róbach a minimalistických outfitoch. Naposledy vytasila vyformované nohy aj ploché bruško a uchvátila dav fanúšikov.

Ako to len robí? Ešte predtým, než Mariah Carey otehotnela a priviedla na svet svoje roztomilé dvojičky, neustále bojovala s tukovými vankúšmi a ručička váhy u nej lietala ako na hojdačke. Nedávno však akoby našla stratenú rovnováhu a v porotcovskom kresle speváckej súťaže z nej kilá opadali samé. Niet sa preto čo čudovať, že hudobná diva svoje outfity neustále skracuje. Počas nedeľňajšieho vystúpenia na podujatí Hot 97 Summer Jam XX predviedla postavičku ako lusk.

Mariah do New Jersey priniesla tú pravú letnú atmosféru, keď sa na javisku zjavila len v bielych otrhaných šortkách a vo vrchnom diele bikín, cez ktorý mala prehodenú bielu košeľu. Jej konce si však pod prsiami zaviazala a vystavila na obdiv aj ploché brucho. Fanúšikom neostávalo nič iné, ako skonštatovať, že takto skvele speváčka nevyzerala ani pred desaťročiami. Jediným jej prehreškom sa stalo prehnané opálenie, ktoré vôbec nepôsobilo prirodzene.

Napriek tomu, že Mariah na svojom zovňajšku tvrdo popracovala, ako porotkyňa dostala červenú. Za túto úlohu síce zinkasovala 18 miliónov dolárov, no nezniesla sa s kolegyňou Nicki Minaj, ktorá v šou takisto končí. Na zoznam dobrovoľne pribudol Randy Jackson už začiatkom mája. Podnikavá dvojnásobná mamička však stihla ohlásiť svetové turné, takže o prácu mať núdzu rozhodne nebude. Po tom, čo dokončí svoj nový album, ju totiž čakajú aj promo akcie v súvislosti s čerstvou snímkou The Butler.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu