Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Jennifer Aniston ako dráždivá striptérka: Vytasila sexi telo bohyne!

Jennifer Aniston sa zhostila úlohy striptérky a predviedla sexi krivky v čipkovanej bielizni. Zobraziť galériu (15)
Jennifer Aniston sa zhostila úlohy striptérky a predviedla sexi krivky v čipkovanej bielizni. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Čím staršia, tým zvodnejšia! Hoci herečke Jennifer Aniston v kolónke vek svietia dve štvorky, na jej zovňajšku niet po pribúdajúcich rokoch najmenšej stopy. Nielenže jej na tvári chýbajú akékoľvek vrásky, no bez šiat je ešte viac sexi než pred desaťročiami. Pozrite si jej pikantné zábery v čipkovanej bielizni ako dôkaz.

Zreje ako víno! Keď Jennifer Aniston kývla na hlavnú rolu v komédii We’re the Millers, médiám sa posťažovala, že si vzhľadom na svoj vek už musí zvykať na úlohy dám v stredných rokoch s deťmi na krku. Jej čerstvá snímka ju však zároveň zachytáva aj ako striptérku, ktorá do starého železa ešte rozhodne nepatrí. Súčasťou nakrúcania sa totiž stali odvážne scény, v ktorých plavovláska odhalila kúsok zo svojho pohybového umenia. Pri vyzliekaní sa mení na dračicu a ukážkovým telom by zatienila aj mnohé dvadsiatky.

O bývalej hviezde sitkomu Priatelia je známe, že na jogu a pravidelné cvičenie nedá dopustiť. Práve vďaka kombinácii zdravého životného štýlu a bronzovo opálenej pokožky mohla naplno rozbaliť svoj sexepíl pred kamerami. V čipkovanej súpravičke vo farbe šampanského predviedla štíhle nohy, ploché bruško a guľaté polky, po ktorých sa provokatívne tľapla rukou.

Po Jeninom boku sa v snímke blysne aj mladučká neter Julie Roberts. Emma si spoluprácu s hollywoodskou ikonou zatiaľ nevie vynachváliť a prechováva k nej obrovský rešpekt. „Jennifer je geniálna. Bola som jej fanúšičkou veľmi dlho, takže pracovať s ňou je ako jeden zo splnených snov,“ nechala sa nádejná herečka už dávnejšie počuť v rozhovore pre denník Huffington Post. Čierna komédia by mala byť uvedená do amerických kín začiatkom augusta.

Viac si o Jennifer Aniston prečítajte TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu