Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jennifer Aniston na ocot? Svadobné plány v troskách, s milencom žijú oddelene!

Jennifer Aniston a Justin Theroux Zobraziť galériu (19)
Jennifer Aniston a Justin Theroux (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Ostane nakoniec single a bezdetná? Hoci sa zdalo, že Jennifer Aniston (44) po stroskotanom manželstve konečne našla princa svojich snov, jej idylka sa rúca ako domček z kariet. Prípravy honosnej svadby sa totiž odložili na neurčito a jej miláčik Justin Theroux (41) by najradšej zo všetkého vycúval. Prominentný párik už ani nežije pod jednou strechou.

Koniec hollywoodskej rozprávky? Aj keď sa Jennifer Aniston zopár týždňov pred médiami zdráhala, nakoniec sa k svojej láske priznala a začala si vychutnávať znovu nájdené šťastie aj pod drobnohľadom paparazzov. Zdá sa však, že táto bublina už čoskoro definitívne praskne. Snúbenec Justin Theroux má totiž práce vyše hlavy a sobáš je to posledné, na čo teraz myslí. Snobská Mekka americkej kinematografie mu navyše vonkoncom nevyhovuje, a tak si jednoducho zbalil kufre.

„Justin z tej svadby ťahá päty. Má teraz veľmi veľa iných cieľov... plánovanie svadby bolo preto odložené,“ prezradil blízky priateľ amerického herca magazínu Life&Style. Áčkový Casanova totiž nakrúca seriál The Leftovers pre televíziu HBO na východnom pobreží, čo jeho snúbenici vonkoncom nevonia. Istý čas sa síce snažila prispôsobiť, no život vo Veľkom jablku prirovnala k guľovitému akváriu a vrátila sa späť do južnej Kalifornie. Justin však podobné plány zatiaľ nemá. „Ak by to bolo na Justinovi, žil by v New Yorku nastálo,“ dodal spomínaný zdroj.

K podobnému záveru dospel tiež časopis InTouch, ktorý o situácii vo vzťahu známej dvojice informoval na svojich stránkach: „Justin sa v New Yorku cíti úplne spokojne. Odkedy je naspäť, užíva si svoju rutinu v jazdení na bicykli, stretáva sa s priateľmi a býva vo svojom starom apartmáne. Po prvý raz za obdobie vyše roka sa s Jennifer nevídava pravidelne.“ Priatelia páru však médiá ubezpečujú, že herci svoj manželský zväzok ešte rozhodne nezavrhli: „Robia čo môžu, aby to fungovalo.“ Či sa však rodina a predovšetkým samotná plavovláska vytúženého obradu dočká, je v tejto chvíli otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu