Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zúfalstvo skrachovanej Tori Spelling: Už nemá ani na sterilizáciu manžela!

Tori Spelling Zobraziť galériu (18)
Tori Spelling (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ťažké časy! Aj tak by sa dala opísať súčasná finančná situácia herečky Tori Spelling (40), ktorá po prvý raz v živote zažíva na vlastnej koži význam slova šetrenie. Keďže ďalšie dieťa na ceste by predstavovalo nezvládnuteľný záväzok, rozhodla sa dať manžela sterilizovať. V tejto súvislosti sa však objavil nemalý problém. Dvojici na zákrok nezostali nijaké peniaze.

Mieri na samé dno? Zatiaľ čo pred rokmi si Tori Spelling užívala bohatstvo a bezstarostný život pod krídlami majetného otca Aarona, dnes v rukách obracia každý dolár. Môže za to jej katastrofálne hospodárenie a labilný nestály príjem. Z toho dôvodu si musí dobre zvážiť, na čo peniaze minie a ktoré výdavky odloží. Na druhý zoznam sa údajne dostala aj sterilizácia zákonnej polovičky. Tá je pritom nevyhnutná na to, aby sa blondínkina rodina viac nerozrastala.

Hoci Tori pod rukami plastických chirurgov už minula tisíce dolárov, na operáciu pre  Deana McDermotta jej finančné prostriedky akosi nezvýšili. „Už tri roky som si nekúpila kabelku. A je to dobré. Keď sa obzriem za tým dievčaťom, čo v dvadsiatke nakupovalo u Gucciho, nemôžem to ani porovnať. Nemôžem uveriť, že som si myslela, že je to dôležité. To, prečo nemám peniaze, nie je žiadnou záhadou. Vyrastala som v bohatom zázemí, o ktorom sníva každý. Nikdy som nič iné nepoznala,“ zdôverila sa v rozhovore pre magazín People a vysvetlila, prečo vazektómia bude musieť ešte počkať.

Štvornásobná matka po smrti úspešného otca údajne zdedila „len“ 800 tisíc dolárov. To ju však od vymetania butikov neodradilo, práve naopak. „Potom je tu aj môj problém s nakupovaním. Zadovážila som smiešne kvantá vecí pre deti, oblečenie, hračky, pomôcky na tvorenie. Už si nemôžem dovoliť žiť ako predtým. Hovorí sa, že priznať si problém je prvý krok,“ nasypala si Tori popol na hlavu. Ostáva len dúfať, že kým nadobudne aspoň základné znalosti z fungovania domácnosti, nestihne otehotnieť po piaty raz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu