Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivé FOTO bez mejkapu: Takto ste Tori Spelling ešte nikdy nevideli!

Uplakaná a nenalíčená Tori Spelling nesie manželovu neveru veľmi ťažko. Zobraziť galériu (11)
Uplakaná a nenalíčená Tori Spelling nesie manželovu neveru veľmi ťažko. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Problémy v manželstve si vyberajú krutú daň! Aj keď sa Tori Spelling (40) navonok tvári, že v jej rodine je všetko v najlepšom poriadku, v skutočnosti sa utápa v slzách. Svoju podlomenú psychiku nedávno predviedla kamarátom, keď sa pred nimi doslova rozrevala. V kombinácii s nenalíčenou tvárou krátko po zobudení vyzerala ako hotové strašidlo.

Prežíva si krušné chvíle! Odkedy sa v médiách prevalilo, že Dean McDermott nasadil zákonnej polovičke parohy, inokedy zhovorčivá rodinka drží bobríka mlčanlivosti. Absolútny pokoj predstiera predovšetkým podvedená Tori Spelling, ktorá si neustále pochvaľuje úžasnú famíliu. Za zatvorenými dverami svojej vily však roní krokodílie slzy do vankúša. O jednu zo svojich slabých chvíľ sa dokonca podelila s partiou blízkych priateľov, ktorí u nej nocovali. A ráno ju celú opuchnutú a uslzenú doslova ratovali.

O známej blondínke je známe, že medzi typické hollywoodske krásavice nikdy nepatrila. Keď sa však tento týždeň objavila ráno v záhrade, číhajúci paparazzi odišli s naozaj zaujímavým úlovkom. Uplakaná Tori bez mejkapu vyzerala z profilu ako ozajstná príšerka. Dve kamarátky a jeden priateľ nevedeli, kam pozerať, a tak ju pre istotu okamžite začali ľutovať a chlácholiť.

Aby Dean zachránil svoje manželstvo bol nútený nastúpiť na liečenie. Podľa všetkého totiž pred matkou svojich detí priznal neveru až s piatimi ďalšími ženami. Paradoxom je, že účet za jeho pobyt v psychologickom centre v hodnote 70 tisíc dolárov odľahčí práve Torinu peňaženku. Jediným pozitívom pre bývalú hviezdu z Beverly Hills 90210 ostáva fakt, že odcudzená matka sa pridala na jej stranu. „Candy v týchto chvíľach nie je Deanovou veľkou fanúšičkou, pretože jej dcéra si kvôli nemu prechádza peklom,“ prezradil blízky zdroj rodiny. Nechajme sa teda prekvapiť, či Tori krízu ustojí alebo sa nakoniec uchýli k rozvodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu