Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vydesená Tori Spelling: Uniklo jej domáce porno s manželom!

Tori Spelling a Dean McDermott Zobraziť galériu (11)
Tori Spelling a Dean McDermott (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Bude mať svojim deťom čo vysvetľovať! Hoci pikantné zábery spoza dverí spálne nie sú ani u celebrít ničím výnimočným, zvyčajne skončia dobre ukryté pred zrakom verejnosti. Neopatrná Tori Spelling (40) však o kompromitujúci záznam milostných hier s manželom prišla. Objavia sa jej intímne partie v najbližších dňoch na webe?

Potvrdila existenciu domáceho porna! Aj keď sa známe tváre zo sveta šoubiznisu hereckým umením v posteli veľmi nechvália, Tori Spelling vo svojej najnovšej knihe s názvom Spelling It Like It Is urobila výnimku. Opísala v nej totiž, ako k šteklivej nahrávke s Deanom McDermottom vlastne došlo a prečo im bola z domáceho počítača odcudzená.

„Dean a ja sme mali romantickú valentínsku noc,“ začala americká blondínka svoj príbeh ešte z roku 2009. „Dean povedal: ‘Mali by sme sa počas sexu nakrútiť na video.‘ Mal malú prenosnú trojnožku a umiestnil na ňu kameru,“ pokračovala Tori. Ďalší sled udalostí však k veľmi prezieravým nepatril: „Potom som skontrolovala, ako vyzerám z jednotlivých uhlov a boli dobré, tak som mu dovolila nechať si to. Nahral to do nášho domáceho počítača bez ochrany heslom.“

Provokatívne video údajne zostalo na svojom mieste nedotknuté celé dva roky, kým sa k nemu nedostali samozvaní priatelia. Krátko predtým, ako si prominentná dvojica obnovila manželské sľuby, mužská polovica priniesla domov zlé správy. „Dean mi povedal, že jeden z jeho cyklistických priateľov mu povedal, že ďalší z ich cyklistických priateľov sa chvastal, ako našiel v Deanovom počítači sexvideo, skopíroval ho a pokúsil sa predať ľuďom zo zábavného priemyslu alebo komukoľvek, kto by bol ochotný zaplatiť slušnú sumu. Bola som vydesená,“ opísala štvornásobná matka nepríjemný zážitok.

Podľa Toriných slov katastrofu v podobe verejného poníženia odvrátil oficiálny list s právnou hrozbou. O previnilcovi vraj odvtedy nepočula a tajne dúfa, že nič kompromitujúce svetlo sveta ani neuzrie. Otázne ale je, či sa táto jej knižná historka vôbec zakladá na pravde. Nie je totiž nijakým tajomstvom, že dcéra zosnulého producenta Aarona Spellinga je na mizine a kvôli publicite urobí naozaj čokoľvek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu