Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ani Jennifer Aniston sa nezaobíde bez retuše: „Zázračne“ jej zmizli vrásky!

Jennifer Aniston v bežný deň a vyretušovaná v reklame Zobraziť galériu (13)
Jennifer Aniston v bežný deň a vyretušovaná v reklame (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Žiadna výnimka! Hoci Jennifer Aniston (44) už celé roky naháňa mladosť v kozmetických salónoch, ani jej pleť nie je pre reklamnú kampaň dostatočne dokonalá. Stačí sa pozrieť na čerstvý záber, kde herečka pózuje ako o polovicu mladšia kráska. Dokonca aj jej vrásky uprostred čela sa vyparili ako šibnutím čarovného prútika.

Bez retuše ani na krok! Tohto nepísaného pravidla sa v súvislosti s hollywoodskymi hviezdami držia nielen známe magazíny, ale tiež vychytené módne domy a poprední výrobcovia kozmetiky. Aj keď sa Jennifer Aniston môže po štyridsiatke pýšiť obdivuhodným zovňajškom, grafickým úpravám sa nevyhla ani ona. Svoju tvár síce prepožičala kampani na produkty z radu starostlivosti o vlasy Living proof, no okatým zásahom retušérov sa musela podrobiť najmä jej pleť.

Bývalá hviezda seriálu Priatelia si pred objektívom zapózovala len v ležérnych nohaviciach a jednoduchom čiernom tope na ramienka. Dobre totiž vedela, že všetka pozornosť pri fotení sa sústredí na časť tela od krku nahor. Výsledný záber jej vyhladenej pleti však vyráža dych. Aj počas nedávnej večernej promenády v losangelských uliciach totiž paparazzi na jej čele zachytili vrásky, ktoré sú po štyridsiatke absolútne prirodzené. Na vyretušovanej fotografii však po nich niet najmenšej stopy.

Jennifer pri udržiavaní svojho zovňajšku najväčší význam pripisuje lekciám jogy. Než objavila tajomstvo pozitívnej energie ukrývajúcej sa v tomto cvičení, podľa vlastných slov mala od ideálnej figúry ďaleko. „Boli sme o dosť oblejšie, príšerne sme sa stravovali. Mojou problémovou partiou boli vždy nohy, práve na ich formovaní má joga svoje zásluhy,“ nechala sa plavovláska počuť v nedávnom rozhovore. Ktovie však, ako by vlastne vyzerala, ak by starostlivosti o svoju vizáž nevenovala veľkú časť každého dňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu