Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vychudnutá Victoria Beckham má dvojča: Od hlavy po päty ako cez kopirák!

Ultraštíhla Victoria Beckham a jej najlepšia kamarátka Tana Ramsay zvolili navlas rovnaké outfity ako jednovaječné dvojčatá. Zobraziť galériu (8)
Ultraštíhla Victoria Beckham a jej najlepšia kamarátka Tana Ramsay zvolili navlas rovnaké outfity ako jednovaječné dvojčatá. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nie sú na to pristaré? Niet najmenších pochýb, že Victoria Beckham (38) ako módna ikona inšpiruje ženy po celom svete. Nedávno si však zaspomínala na detské časy naozaj prekvapivým spôsobom. S najlepšou kamarátkou zobrali svoje deti na rodinný výlet a nahodili sa úplne rovnako – jedna druhej akoby z oka vypadla.

Ako jednovaječné dvojčatá! Hoci obom dámam už pomaly ťahá na okrúhlu štyridsiatku, viaže ich podobné puto ako z dievčenského obdobia. Reč je Victorii Beckham, ktorá za veľkou mlákou veľmi rada trávi čas s manželkou známeho šéfkuchára Gordona Ramsayho. Obe brunetky cez víkend neváhali a vybrali sa so svojimi ratolesťami do zábavného parku. Ešte predtým sa však od hlavy po päty zladili, až sa nakoniec podobali ako vajce vajcu.

Britská návrhárka svoje vychudnuté krivky vystavila na obdiv v tmavomodrých zvonových džínsoch, ktoré doplnila jednoduchým čiernym topom s ramienkami. Vlasy si nechala rozpustené s cestičkou uprostred hlavy a na nose jej nechýbali veľké, takzvané letecké okuliare, ktoré preslávili americkí piloti. V navlas rovnakom duchu sa pritom niesol aj imidž Tany Ramsay (37) – od outfitu, cez účes až po ochranu očí pred slnkom. Jediný rozdiel medzi ňou a Victoriou tkvel v tom, že nepredvádzala vytŕčajúce kosti, ale zdravú vyšportovanú figúru.

Bývalá Spajska na Mekku americkej kinematografie nadá dopustiť a za oceán cestuje tak často, ako jej to pracovné povinnosti dovolia. Keďže jej novým domovom sa zrejme stane Paríž, nevylučuje, že práve do francúzskeho mesta lásky prenesie svoje aktivity. Na otázku, či v ňom otvorí svoj butik, odpovedala záhadne: „Možno a možno sa tiež dopracujeme k parížskemu bábätku!“ Zdá sa teda, že Beckhamovci dieťa číslo päť vonkoncom nevylučujú, práve naopak. Po skúsenostiach s Harper by si totiž radi dožičili ešte jedno dievčatko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu