Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Takto ste Victoriu Beckham ešte nevideli: Vyrehotaná vycerila zuby!

David Beckham zverejnil fotografiu, na ktorej sa jeho inokedy vážna manželka Victoria smeje od ucha k uchu. Zobraziť galériu (12)
David Beckham zverejnil fotografiu, na ktorej sa jeho inokedy vážna manželka Victoria smeje od ucha k uchu. (Zdroj: Facebook)

LONDÝN – V súkromí sa mení na veselú a prívetivú manželku! Aspoň takýto názor o svojej zákonnej polovičke šíri futbalista David Beckham (38), ktorý nedávno zavesil kariéru na klinec. Jeho Victoria (39) však naďalej tvrdo pracuje a žne úspechy bez toho, aby doma pochodovala ako nabrúsená fúria. Anglický športovec zverejnil jej vysmiatu momentku ako dôkaz.

Dokáže s ňou byť naozajstná zábava! Odkedy Victoria Beckham dala zbohom dievčenskej skupine Spice Girls a prepracovala sa medzi návrhársku špičku, v očiach verejnosti si vypestovala imidž studeného psieho ňufáka. Pred zástupcami médií sa totiž väčšinou zjavuje s kamennou tvárou a ani po boku svojich štyroch detí nedokáže vykúzliť materinský úsmev. Muž, ktorý s ňou splodil potomstvo a delí sa s ňou o jednu domácnosť, však brunetku vníma celkom inak. Pozrite, akého výbuchu emócií je britská ikona schopná.

„Vidíte? Hovoril som vám, že sa smeje,“ týmito slovami David okomentoval záber, ktorý včera zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Farebná fotka zachytáva Victoriu, ako leží na červených vankúšoch a chichúňa sa so širokým úsmevom. Ten jej odhalil obidva rady zubov, čo u návrhárky nebýva zvykom. Podľa polohy jej rúk však možno usúdiť, že sa fotila sama, alebo dotyčnému bránila, aby ju zvečnil mobilným telefónom.

S viac než náznakom úsmevu sa štvornásobná matka po boku populárneho manžela v nedeľu objavila v čínskej televíznej šou. Pred kamerami zažiarila v červených šatách z vlastnej kolekcie a o zábery sa s fanúšikmi podelila prostredníctvom Twitteru. „Myslí si aj niekto ďalší, že David vyzerá ako Kevin Costner v Telesnom strážcovi? Pekný doplnok v uchu,“ tieto slová Victoria zverejnila spolu s fotkou, na ktorej Beckhamovci pózujú ako harmonická dvojica. Treba uznať, že lepšie garde si vybrať ani nemohla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu