Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Legendárny hudobník Petr Hapka skončil na psychiatrii!

Petr Hapka skončil na psychiatrii. Zobraziť galériu (4)
Petr Hapka skončil na psychiatrii.

PRAHA - Stále horšie! Geniálny skladateľ Petr Hapka (68) neprežíva práve najlepšie obdobie. Po februárovom rozchode s o 48 rokov mladšou milenkou nešťastne spadol a musel sa podrobiť operácii kĺbu. Od tej doby to ide z kopca aj s jeho psychickým zdravím. Hudobník trpiaci dedičným ochorením mozgu skončil na psychiatrii.

Skladateľ Petr Hapka je známy svojou slabosťou pre oveľa mladšie ženy. Naposledy sa po jeho boku objavovala 20-ročná Kateřina. Vo februári sa párik rozišiel, no keď hudobník po páde absolvoval operáciu kĺbu, opäť bola pri ňom.

Po zákroku ale vraj už nič nebolo ako predtým. Hapkovi dokonca mala podľa denníku Blesk ublížiť aj narkóza. „Po prebudení nikoho nespoznával. Navyše sa začal správať dosť agresívne a napadol personál,” tvrdí zdroj českého periodika.

Autor mnohých piesní nakoniec skončil na psychiatrii. Lekári majú údajne podozrenie na Alzheimerovu chorobu. Už v minulosti sa mu vraj stalo, že nedokázal trafiť domov a museli mu pomáhať susedia. Skladateľ trpí dedičným ochorením mozgu, kvôli čomu dlhodobo užíva lieky. No zrejme ani tie nedokážu vyriešiť všetko...

Najznámejšie piesne, ktoré zložil Petr Hapka:

Dívám se dívám

Levandulová

První noc v novém bytě

Štéstí je krásná věc

Rozeznávám

S cizí ženou v cizím pokoji

VIDEO: Petr Hapka s Janou Kirschner - Bude mi lehká zem

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu