Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kráľovná Alžbeta II. sa zdôverila tehotnej Kate: Kolaps a plány vlastného pohrebu!

Kráľovná Alžbeta II. sa už niekoľkokrát stala terčom titulkov, ktoré jej prorokovali blízku smrť. Zobraziť galériu (8)
Kráľovná Alžbeta II. sa už niekoľkokrát stala terčom titulkov, ktoré jej prorokovali blízku smrť. (Zdroj: Globe)

LONDÝN – Pripravuje sa na najhoršie? Aj keď kráľovský dvor o podlomenom zdraví Alžbety II. (86) zaryto mlčí, podľa zahraničných médií je stav britskej panovníčky doslova kritický. Do všetkého je údajne najviac zasvätená práve tehotná Catherine (31), ktorá s ňou absolvovala tajný rozhovor. Urodzená následníčka trónu už vydala pokyny k svojmu pohrebu.

Má obavy o vlastné zdravie? Mnoho ľudí na sklonku života čoraz intenzívnejšie pomýšľa na svoju dôstojnú rozlúčku a zaoberá sa otázkami odchodu na onen svet. Výnimkou nie je ani britská kráľovná, ktorej vraj zostáva už len pár mesiacov života. Nové vrásky na čele jej mali pribudnúť najmä po tom, čo prekonala ďalší vážny kolaps.

So šokujúcimi informáciami na titulnej strane vyrukoval magazín Globe, podľa ktorého babička Princa Williama zomiera a plánuje vlastný pohreb. Jej dôverníčkou sa mala stať práve Williamova zákonitá polovička s prvý prírastkom pod srdcom. Spomínaný časopis pritom o blížiacej sa smrti Alžbety II. neinformoval po prvý raz. V minulých týždňoch na jeho obálke svietili nasledovné palcové titulky: „Kráľovná Alžbeta: KONIEC! Nikdy neuvidí Kateino dieťa! Ostávajú jej mesiace života!“

Ako sa takmer deväťdesiatnička skutočne cíti, vedia posúdiť zrejme len členovia úzkeho kruhu britskej rodiny. Jej údajná tajná spoveď vojvodkyni z Cambridge však vyznieva nanajvýš nepravdepodobne. Je všeobecne známe, že Alžbeta má direktívny prístup a rada rozhoduje o osude všetkých svojich potomkov, vrátane ešte nenarodeného pravnuka. S Catherine sa tak momentálne nevie zhodnúť ani na tom, kto sa ujme úlohy krstných rodičov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu