Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná Kate s Williamom u lekárky: Blažené úsmevy a odhalené bruško?

Tehotná Kate Middleton s Princom Williamom na vyšetrení zrejme žiari spokojnosťou. Zobraziť galériu (9)
Tehotná Kate Middleton s Princom Williamom na vyšetrení zrejme žiari spokojnosťou. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Termín pôrodu sa nezadržateľne blíži! Príchod prvého potomka kráľovského páru s napätím očakávajú nielen domáci obyvatelia, ale aj svetové médiá. No zatiaľ čo pred nemocnicou hliadkujú novinári i fanatici, Kate Middleton (31) si s Princom Williamom (31) vychutnáva posledné okamihy tehotenstva v súkromí. Ako asi prebiehajú ich prípravy?

Porodiť môže takpovediac každú chvíľu! Keďže tehotenstvo vojvodkyne z Cambridge už od samého úvodu sprevádzali komplikácie a silné nevoľnosti, jej zdravotnému stavu odborníci venujú ďaleko väčšiu pozornosť než bežným mamičkám. Tá zahŕňa tiež pravidelné vyšetrenie ultrazvukom, pri ktorom budúca kráľovná neskrýva obrovskú radosť.

Kate pohodlne uložená na vyšetrovacom lôžku s vyhrnutou blúzkou, lekárka prechádza so snímačom po nagélovanej pokožke a nadšený William spokojne drží dlane na brušku. Aj takto by mohla vyzerať rutinná prehliadka v prípade urodzeného páru. Ten by sa však o autentické zábery nikdy nepodelil. Do hry preto vstúpila renomovaná fotografka Alison Jackson, ktorá oslovila dvojníkov britskej dvojice a nafotila sériu fotografií imitujúcich prípravy na pôrod. Tá zahŕňa aj spoločné cvičenie na fitlopte, výber plienok so sestrou vojvodkyne či rôzne zábaly.

Galéria: Tehotná Kate Middleton očami fotografky Alison Jackson krátko pred pôrodom. Zaujímavých póz sa zhostili dvojníci.

Alison Jackson sa špecializuje na zachytávanie prominentov v často bizarných až komických situáciách. Jej inšpiráciou sú zvyčajne páry ako Beckhamovci či Michael Douglas s Catherine Zeta-Jones. Nedávno si však zgustla aj na Kim Kardashian a jej novorodeniatku.

Prvý prírastok do rodiny obľúbenej Kate by mal svetlo sveta uzrieť už zajtra 13. júla. Budúca mamička si síce užíva nemocničný luxus, no jej zákonitá polovička veľký okamih možno ani nestihne. „Najskôr jeho úrad povedal áno, potom nie, a teraz opäť potvrdili, že William bude hrať pólo sto kilometrov odtiaľ. Je z toho trochu nervózny, pretože chce byť po boku svojej manželky. Ale tiež si uvedomuje, aká dôležitá je jeho účasť na tej charitatívnej akcii,“ cituje zdroj z okolia páru britský denník Daily Mail. Objavili sa však aj informácie, že dedič trónu bude mimo Londýna služobne ako pilot.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu