Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kráľovská rodina v šoku: Boj o video a fotky z pôrodu Kate Middleton!

Tehotná Kate Middleton porodí už o mesiac. Zobraziť galériu (10)
Tehotná Kate Middleton porodí už o mesiac. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Prvé vážne nezhody! Hoci sa vytúžený potomok mladého kráľovského páru ešte ani nenarodil, už je kvôli nemu na nože celá rodina. Za všetko môže moderný Princ William (30), ktorý chce z pôrodu vyrobiť pamätnú udalosť s digitálnym záznamom. Manželku Kate Middleton (31) zrejme presvedčil, no zvyšných príbuzných doslova šokoval požiadavkou o nakrúcanie v pôrodnej sále.

Presadí si svoje? Pre Kate Middleton boli prvé týždne tehotenstva mimoriadne náročné a o nič jednoduchšie zrejme neprebehne ani samotný pôrod. Utraštíhla vojvodkyňa je totiž prvorodička a navyše patrí k veľmi krehkým dámam. Je preto pochopiteľné, že v tak dôležitý deň vyžaduje predovšetkým intimitu a tím zdravotníckych profesionálov. Jej manžel však celú situáciu vidí celkom inak. Neželá si nič iné, ako po pôrodnej sále pobehovať s kamerou.

Princ hľadal pochopenie u konzervatívneho otca, no ten ako prvý vyjadril obrovské pobúrenie. „William informoval Charlesa, že spolu s Kate chcú uchovať narodenie budúceho dediča trónu vo video nahrávke a fotkách, ktoré vyrobí samotný William,“ prezradil zdroj blízky britskému dvoru. Také jednoduché to však mladí rodičia mať rozhodne nebudú: „Charles sotva veril vlastným ušiam a obvinil Williama, že mu skrsol v hlave hlúpy a nebezpečný nápad. Zúril a predostrel najväčší kráľovský škandál všetkých čias – ak by zábery niekedy unikli.“

Zaujímavé je, že prudká otcova reakcia Williama zatiaľ neodradila. „Charles pripomenul svojmu synovi, ako hrôzostrašne sa Kate cítila, keď do sveta unikli fotky z opaľovania hore bez. Varoval ho, že Kate by už nikdy nechcela ukázať svoju tvár, ak by sa zábery zachytávajúce jej intímne partie dostali do nesprávnych rúk,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Nádejný otecko ale informoval kráľovnú a oficiálny úrad Paláca. Tam rovnako nepochodil a k téme videozáznamu z pôrodu dostal prísny zákaz. Ktovie však, či toto rozhodnutie ešte dovtedy nejakým spôsobom neobíde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu