Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Kríza Kate Middleton a Princa Williama odhalená: Pre toto sa takmer nevzali!

Princ William a Kate Middleton Zobraziť galériu (10)
Princ William a Kate Middleton (Zdroj: SIA)

LONDÝN – Aj ich vzťah si prešiel ozajstnou zaťažkávajúcou skúškou! Hoci kráľovský pár momentálne prežíva eufóriu v podobe očakávaného prvého potomka, v minulosti riešil vážnu krízu. Kate Middleton (31) totiž dostala od Princa Williama (31) košom, čo jej zlomilo srdce. Ktoré okamihy ich životov mohli zmeniť históriu Británie?

Všetko mohlo dopadnúť celkom inak! Kráľovská dvojica sa už pred sobášom v apríli roku 2011 stala miláčikom britského národa a dnes si už bez ich rozprávkovej idylky nikto nedokáže dvor ani len predstaviť. V skutočnosti však k pompéznej udalosti vôbec nemuselo dôjsť. O poriadne turbulencie sa totiž postaral vojvoda z Cambridge v marci roku 2007. Úbohú Kate odkopol a vrhol sa na neviazané vymetanie nočných klubov.

Podrobnosti o vzťahovej kríze Williama a Catherine priniesla autorka Marcia Moody vo svojej najnovšej knihe s príznačným názvom Kate. V nej do detailov opisuje, ako sa cesty mladej dvojice v istom okamihu bolestne rozchádzali: „Keď jeho otec Charles dvoril Diane a ich vzťah dosiahol bod križovatky, Princ Philip mu poradil, aby sa rozhýbal buď jedným smerom, alebo druhým. A Charles požiadal Dianu o ruku. Keď ale William čelil podobnej dileme, pobral sa opačnou cestou.“

Podľa spisovateľky tehotná vojvodkyňa z Cambridge vtedy vzniknutú situáciu niesla naozaj ťažko: „Kate bola rozchodom zničená. Ešte viac sa to zhoršilo, keď William zašiel do londýnskeho nočného klubu, flirtoval s mnohými dievčatami a dokonca vyšiel na stôl, aby zakričal ‘Som voľný!’“ Brunetka však neplakala doma do vankúša, ale prevzala iniciatívu: „Budúca vojvodkyňa sa dočkala odplaty. Aj ona začala častejšie chodievať von a flirtovať. Jej šaty boli čoraz kratšie, výstrihy hlbšie...“

Podľa slov napísaných v spomínanej knihe taktika budúcej mamičky padla na úrodnú pôdu: „William si uvedomil, že mal presne to, čo po Kateinom boku chcel a začal vynakladať snahu, aby dokázal, že je jej hoden.“ Aj vďaka tejto skúške tak urodzený párik dnes túžobne očakáva príchod svojho prvého potomka. Termín síce pripadol na sobotu, no pred nemocnicou už hliadkujú novinári, ktorí majú rozložené rebríky a dokonca aj stany.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu